• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nieuws / 10 redenen om een refurbished iPhone te kopen

10 redenen om een refurbished iPhone te kopen

9.7/10 61 reviews van klanten

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon, en zie je een refurbished iPhone wel zitten? Refurbished smartphones hebben veel meer voordelen dan je denkt. Hieronder leggen we graag even voor je uit wat een refurbished iPhone voor jou kan betekenen.

1) Het is goed voor je portemonnee

Laten we er niet omheen draaien, een refurbished iPhone is goedkoper dan een splinternieuwe, en dat is fijn voor je portemonnee. Een refurbished iPhone kan wel tot 60% minder kosten dan de nieuwprijs! En dit terwijl je niet eens merkt dat je een gebruikte telefoon hebt gekocht.

2) Kwaliteit van een gloednieuwe iPhone

Ook al is de telefoon al eens gebruikt, hier merk je in de kwaliteit helemaal niks van. Het doel van refurbished is om het te laten lijken als een splinternieuw toestel. Waar nodig worden onderdelen vervangen om het toestel als nieuw te laten lijken.

3) De iPhones worden uitgebreid gecheckt

Voordat een refurbished iPhone verkocht kan worden, doorloopt de telefoon eerst een controleproces van wel 50 stappen. Hierin wordt alles gecontroleerd, schoongemaakt en opgeknapt. Wanneer een onderdeel vervangen moet worden als dit nodig blijkt, begint het controleproces weer helemaal opnieuw. Op deze manier ben je er zeker van dat de kwaliteit van de telefoon als nieuw is.

4) Ze zijn voorzien van een keurmerk

Bij Mobielmakers geven wij het ‘Keurmerk refurbished’ aan al onze refurbished iPhones. Door ons controleproces van 50 punten voldoen wij aan alle kwaliteitseisen. Door dit keurmerk ben jij er 100 procent zeker van dat je een refurbished telefoon hebt met een topkwaliteit!

5) Je hebt garantie op je toestel

Als je een refurbished iPhone bij Mobielmakers koopt, dan heb je standaard twee jaar garantie op je telefoon. Onze garantie houdt in dat wij een defect repareren of dat we het toestel zelfs helemaal vervangen wanneer het niet gemaakt kan worden. Maar dit komt natuurlijk niet vaak voor, je koopt een refurbished iPhone immers voor de goede kwaliteit.

6) Het is een betrouwbare aankoop

Een refurbished iPhone is volledig betrouwbaar. In tegenstelling tot een tweedehandse telefoon weet je dat je een kwalitatief goed product hebt gekocht, én heb je de zekerheid dat eventuele defecten voor je kunnen worden opgelost.

7) De iPhones zijn klaar voor gebruik

Bij aanschaf van een refurbished iPhone wordt altijd de nieuwste software voor je geïnstalleerd. Op deze manier is je telefoon gebruiksklaar en hoef je er zelf alleen nog maar voor te zorgen dat alles naar jouw wens ingevuld staat.

8) Het is duurzaam

Laten we het niet ontkennen, duurzaamheid is steeds belangrijker. En met de aankoop van een refurbished iPhone werk je daar ook aan mee! Schaarse grondstoffen die gebruikt worden voor de productie van een nieuwe telefoon worden nu gespaard en je verlengt de levensduur van een bestaande telefoon. En dit allemaal terwijl je het idee hebt dat je een splinternieuw apparaat hebt.

9) Je draagt je steentje bij aan het milieu

Doordat je een gebruikte telefoon koopt ben je eigenlijk zelf een beetje aan het recyclen. Door gebruikte telefoons op te knappen worden en minder telefoons weggegooid, en wordt het milieu minder belast. Zo mag jij jezelf ook een schouderklopje geven.

10) Je staat niet geregistreerd bij het BKR

Misschien iets waar je niet zo snel aan zal denken, maar de aanschaf van een refurbished iPhone voorkomt dat je wordt geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie. Op deze manier hoef jij je niet druk te maken dat je geen andere leningen meer kan afsluiten en kan je zonder zorgen genieten van je nieuwe telefoon.

Ben je na het lezen van dit artikel helemaal overgehaald? Bekijk hier dan ons assortiment van refurbished iPhones bij Mobielmakers. Wil je de telefoons liever met eigen ogen bewonderen? Kom dan vooral langs in onze winkel. Wij leggen natuurlijk graag alles nog een keer voor je uit.

Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons