• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Abonnementen

Abonnementen

9.7/10 61 reviews van klanten

Telecom abonnementen & providers

Als je op zoek bent naar een nieuw abonnement voor je mobiele telefoon, dan ben je bij Mobielmakers aan het goede adres. Wij bieden abonnementen aan voor jouw smartphone waarbij je kan kiezen uit een abonnement met toestel of een SIM-only abonnement. We geven ook uitsluitend persoonlijk advies over het juiste abonnement dat bij jou past. Een telecomprovider zal je nooit uit zichzelf vertellen dat je ook minder kan betalen voor het abonnement dat je al hebt, wij doen dit uiteraard wel. Je hebt bij ons de keuze uit een groot aanbod aan providers om het beste abonnement voor jou uit te kiezen. De providers die wij kunnen aansluiten zijn:

  • KPN
  • Vodafone
  • T-Mobile
  • Ben
  • Lebara
  • Tele2
  • Hollands Nieuwe

Voordelen van een mobiel abonnement afsluiten bij Mobielmakers

Omdat Mobielmakers een onafhankelijke telecom winkel is, kan je bij ons profiteren van een hoop voordelen. We geven altijd een onafhankelijk en nauwkeurig advies waarbij we kijken naar de persoonlijke eisen van de klant. Uit ervaring is gebleken dat een onafhankelijke telecomwinkel een beter aanbod kan bieden. Door de ruime keuze uit providers is het mogelijk om een zo passend mogelijk abonnement af te sluiten. Hierbij heb je natuurlijk de keuze tussen een abonnement met toestel of een SIM-only abonnement. Ook is het vaak voordeliger om je mobiele abonnement aan jouw televisie abonnement of internet-aanbieder te koppelen, omdat je vaak extra kortingen en andere deals kan krijgen.

Zie je door alle mogelijkheden de bomen door het bos niet meer? Kom dan langs bij onze winkel in Haaksbergen voor een gratis vergelijkingscheck. Na het afsluiten van een abonnement melden we je aan in ons systeem en na afloop nemen we contact met je op om te vragen of je nog tevreden bent, je wil opschalen of wil overstappen om nog meer kosten te besparen. Op deze manier bieden we ook na afloop van het mobiele abonnement de beste service.

Abonnement met toestel

We kunnen ons voorstellen dat het bij het afsluiten van een nieuw abonnement ook fijn is om meteen een nieuwe telefoon aan te schaffen. Bij Mobielmakers hebben we een groot assortiment aan Apple iPhone en Samsung smartphones. Op onze website staat een actueel aanbod aan de nieuwste toestellen. Staat jouw gewenste telefoon er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. In onze winkel in Haaksbergen hebben we ook een groot aanbod aan de nieuwste smartphones.

Whatsapp ons