• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Abonnementen

Abonnementen

Het voordeel van kiezen voor een abonnement bij Mobielmakers is dat wij een onafhankelijke telefoonwinkel zijn. Daarnaast kan het voordelig uitpakken om uw mobiele abonnement te koppelen aan uw tv of internet aanbieder, dit resulteert vaak in een leuke korting! Onze ervaring is dat een onafhankelijke telecom winkel vaak een beter aanbod kan doen, omdat wij diverse providers met elkaar kunnen vergelijken en het beste abonnement voor de klant kunnen vinden. Als je een abonnement rechtstreeks bij een provider afsluit, kun je alleen kiezen uit abonnementen van die provider. Zie je door de bomen het bos niet meer met alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn als het gaat om jouw mobiele abonnement? Kom dan langs voor de gratis vergelijkingscheck.

Smartphone abonnementen & providers

Een provider zal je daarnaast nooit opbellen om te vertellen dat je ook minder kunt betalen voor hetzelfde aantal minuten/gigabytes. Dat doen wij wel. Na het afsluiten van je abonnement zetten wij je in ons systeem en wanneer je contract afloopt nemen wij tijdig contact met je op om te kijken of je nog tevreden bent met je huidige abonnement, of je misschien wilt opschalen of afschalen of misschien zelfs wel wilt overstappen naar een andere provider om zo kosten te besparen. Heb je het idee dat het bereik van je provider niet goed is op sommige plekken, zoals bijvoorbeeld bij je thuis? Laat het ons weten, wij kunnen namelijk uitzoeken welke provider het beste bereik heeft voor jouw gebied.

De providers die wij kunnen aansluiten zijn:

  • KPN
  • Vodafone
  • T-Mobile
  • Ben
  • Lebara
  • Tele 2
  • Hollands nieuwe

Abonnement met toestel

Wil je een nieuw abonnement en een nieuw toestel? Neem dan eens een kijkje op onze toestellen pagina. Hier vind je een (bijna altijd) actueel aanbod van de toestellen in ons assortiment. Staat het toestel dat je zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen doen.
Bekijk onze toestellen

Voordelen van telefoon abonnementen

Een telefoonabonnement biedt verschillende voordelen voor gebruikers. Ten eerste kunnen telefoonabonnementen helpen om de initiële kosten van een nieuwe telefoon te verlagen. In plaats van het volledige bedrag upfront te betalen, kun je ervoor kiezen om de kosten over een bepaalde periode te spreiden. Dit maakt het gemakkelijker om toegang te krijgen tot geavanceerde smartphones zonder direct een grote som geld te moeten uitgeven. Bovendien bieden telefoonabonnementen vaak aanvullende diensten, zoals belminuten, sms’jes en mobiele data, die inbegrepen zijn in het abonnement. Dit zorgt voor gemak en gemoedsrust, omdat je niet apart hoeft te betalen voor deze services. Daarnaast kunnen telefoonabonnementen regelmatig worden geüpgraded, waardoor je altijd kunt profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dit stelt gebruikers in staat om bij te blijven met de laatste trends en functionaliteiten zonder steeds een nieuwe telefoon te moeten kopen. Kortom, telefoonabonnementen bieden gemak, financiële flexibiliteit en toegang tot geavanceerde technologieën, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor veel mensen.

Abonnementsprijzen

Voor prijzen van abonnementen in combinatie met een toestel kun je het beste even langskomen bij ons in de winkel. Tegenwoordig zijn er een aantal zaken waar je zelf misschien nog niet over hebt nagedacht wanneer je een telefoon op aflossing koopt, denk hierbij aan bijvoorbeeld een BKR-registratie. Als je hier vragen over hebt kun je bij ons terecht zodat wij je kunnen uitleggen hoe het werkt. Daarna bepaal je zelf wat het beste bij je past! Wij nemen uitgebreid de tijd om alle opties met je te bespreken. Daarnaast kun je diverse smartphones ook bij ons uittesten door middel van demotoestellen.

Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.