• 9.7/10 60 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Abonnementen

Abonnementen

9.7/10 60 reviews van klanten

Mobiele telefoon abonnementen

Ben je op zoek naar een abonnement in combinatie met een nieuw toestel? Of toch liever een sim-only abonnement? Bij Mobielmakers ben je aan het juiste adres! Mobielmakers is dealer van een heleboel providers.

 

Onafhankelijke telefoonwinkel

Het voordeel van kiezen voor een abonnement bij Mobielmakers is dat wij een onafhankelijke telefoonwinkel zijn. Daarnaast kan het voordelig uitpakken om uw mobiele abonnement te koppelen aan uw tv of internet aanbieder, dit resulteert vaak in een leuke korting! Onze ervaring is dat een onafhankelijke telecom winkel vaak een beter aanbod kan doen, omdat wij diverse providers met elkaar kunnen vergelijken en het beste abonnement voor de klant kunnen vinden. Als je een abonnement rechtstreeks bij een provider afsluit, kun je alleen kiezen uit abonnementen van die provider. Zie je door de bomen het bos niet meer met alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn als het gaat om jouw mobiele abonnement? Kom dan langs voor de gratis vergelijkingscheck.

 

Kevin Brinkman
Meer weten over dit? Maurice vertelt je graag meer
Contact opnemen

Smartphone abonnementen & providers

Een provider zal je daarnaast nooit opbellen om te vertellen dat je ook minder kunt betalen voor hetzelfde aantal minuten/gigabytes. Dat doen wij wel. Na het afsluiten van je abonnement zetten wij je in ons systeem en wanneer je contract afloopt nemen wij tijdig contact met je op om te kijken of je nog tevreden bent met je huidige abonnement, of je misschien wilt opschalen of afschalen of misschien zelfs wel wilt overstappen naar een andere provider om zo kosten te besparen. Heb je het idee dat het bereik van je provider niet goed is op sommige plekken, zoals bijvoorbeeld bij je thuis? Laat het ons weten, wij kunnen namelijk uitzoeken welke provider het beste bereik heeft voor jouw gebied.  

De providers die wij kunnen aansluiten zijn:

  • KPN
  • Vodafone
  • T-Mobile
  • Ben
  • Lebara
  • Tele 2
  • Hollands nieuwe

 

Abonnement met toestel

Wil je een nieuw abonnement en een nieuw toestel? Neem dan eens een kijkje op onze toestellen pagina. Hier vind je een (bijna altijd) actueel aanbod van de toestellen in ons assortiment. Staat het toestel dat je zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen doen.

Abonnementsprijzen

Voor prijzen van abonnementen in combinatie met een toestel kun je het beste even langskomen bij ons in de winkel. Tegenwoordig zijn er een aantal zaken waar je zelf misschien nog niet over hebt nagedacht wanneer je een telefoon op aflossing koopt, denk hierbij aan bijvoorbeeld een BKR-registratie. Als je hier vragen over hebt kun je bij ons terecht zodat wij je kunnen uitleggen hoe het werkt. Daarna bepaal je zelf wat het beste bij je past! Wij nemen uitgebreid de tijd om alle opties met je te bespreken. Daarnaast kun je diverse smartphones ook bij ons uittesten door middel van demotoestellen.

Whatsapp ons