• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Zakelijk / Advies en Abonnementen voor de zakelijke markt

Advies en Abonnementen voor de zakelijke markt

9.7/10 61 reviews van klanten

Zakelijke abonnementen

Mobielmakers kan de zakelijke markt voorzien van alles met betrekking tot mobiele telefonie. Binnen bedrijven zijn de smartphones & tablets niet meer weg te denken maar op het gebied van abonnementen worden er andere eisen gesteld aan een zakelijk abonnement dan aan een gewoon particulier telefoonabonnement. Wij zorgen ervoor dat je als zakelijke klant nergens naar hoeft om te kijken, kortom: volledige ontzorging voor je mobiel.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Vrijblijvend contact opnemen

Zakelijke abonnementen die past bij je organisatie

Wij zijn een deskundig en onafhankelijke dienstverlener op het gebied van zakelijke mobiele telefonie. Deze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de oplossing te leveren welke het beste bij jouw organisatie past doordat we enkel kijken naar de behoeften van jouw bedrijf.

Naast het adviseren in abonnementen kunnen we ook advies leveren over de bijbehorende hardware. Doordat je alles bij ons afneemt heb je één aanspreekpunt voor telefonie en ontvang je alles op één overzichtelijke factuur.

Het voordeel van een zakelijk abonnement is dat je naast de kosten voor het aanschaffen van een toestel ook de maandelijkse abonnementskosten aftrekken van de inkomsten- en omzetbelasting. Doe je dit niet alleen voor je eigen toestel en abonnement, maar ook voor je medewerkers die een toestel nodig hebben voor hun functie dan kan het voordeel al snel oplopen. Wil je hier meer informatie over hebben neem dan contact met ons op.

Zakelijke telefoon in het buitenland?

Ben je in het buitenland en wil jij je zakelijke abonnement gewoon gebruiken zoals je gewend bent binnen Nederland? Wij kunnen je hier uitgebreid advies over geven en bekijken wat het beste past bij jouw situatie. Wil je weten wat voor jouw bedrijf het beste werkt?

Aaron
Geschreven door

Aaron

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons