• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nieuws / Alles over nieuwe Samsung Galaxy telefoons

Alles over nieuwe Samsung Galaxy telefoons

9.7/10 61 reviews van klanten

Het jaar 2022 was een goed jaar voor Samsung op het gebied van nieuwe releases. Zo is de Samsung Galaxy S22 op de markt gebracht en zijn er nog meer nieuwe smartphones naar buiten gekomen. De nieuwe smartphones van Samsung hebben een hoop verbeterde specificaties, handige voordelen en zijn te gebruiken voor persoonlijke doeleinden of voor het werk. Ben je benieuwd wat de nieuwste Samsung telefoons aan jou te bieden hebben? Dat leggen wij van Mobielmakers hieronder voor je uit.

Samsung Galaxy S22 serie

In februari 2022 heeft Samsung de nieuwste Samsung Galaxy S22 serie uitgebracht. Dit is een geavanceerde opvolger van de Samsung Galaxy S21 en komt met een hoop nieuwe specificaties. Alle telefoons hebben de beste batterij, een kwalitatieve camera en een super goede snelheidsklasse. De telefoons komen voor in meerdere kleuren en zijn handig om te hebben voor persoonlijk gebruik maar ook om mee te werken of foto’s mee te maken. De Samsung Galaxy S22 komt voor in meerdere varianten. We leggen hieronder alle belangrijkste aspecten van de smartphones voor je uit.

Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22 is het standaardmodel van de S22 serie en komt met een 6.1 inch Full HD scherm met een zeer goede schermkwaliteit en een verversingssnelheid van 120 Hz. De telefoon heeft 3 camera’s aan de achterkant met 3x optische zoom, waarmee je door de nachtmodus ook duidelijke foto’s kan maken in het donker. Met de groothoeklens van 12 megapixel kan je ook scherpe foto’s maken van een groot oppervlak.

De telefoon heeft een laadvermogen van 25 Watt, waarmee je het soms gedurende de dage even aan de lader moet leggen. De Samsung Galaxy S22 heeft een compact design en het ontwerp lijkt erg op zijn voorganger, de Samsung Galaxy S21. De smartphone heeft afgeronde hoeken waarmee het makkelijk in jouw broekzak past en een speciaal eiland voor de camera’s aan de achterkant.

Samsung Galaxy S22 Plus

De Samsung Galaxy S22 Plus is eigenlijk een grotere versie van het normale S22 model met vrijwel dezelfde specificaties. Zo is de telefoon 6.6 inch groot en heeft het een Full HD scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. De telefoon heeft een beter oplaadvermogen dan de standaard variant en ook is de batterijcapaciteit van 4500 mAh een stukje beter. Zo hoef je de smartphone tussendoor niet op te laden en gaat het zo een dag mee. De Samsung Galaxy S22 Plus heeft ook 3 camera’s aan de achterkant waarmee je superscherpe foto’s en video’s kan maken.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung heeft zeker niet overdreven door deze telefoon de naam ‘Ultra’ te geven. De Samsung Galaxy S22 Ultra komt namelijk met veel betere specificaties dan de andere S22 modellen. Als eerst is de smartphone al anders om te zien, omdat deze vierkante hoeken en een vlakke achterkant heeft. De Samsung Galaxy S22 Ultra heeft een 6.8 inch QUAD HD scherm en een grote batterijcapaciteit met 5000 mAh die vaak langer dan een dag meegaat zonder op te laden. Ook is de batterij van de smartphone binnen een uur weer helemaal volgeladen nadat de batterij helemaal leeg was.

Met de camera’s van deze smartphone kan je tot wel 10x optisch inzoomen en kan je met maar liefst 108 megapixel op elke foto de kleinste details zien. Zelfs met de selfiecamera van 40 megapixel kan je haarscherpe foto’s maken. Een ander groot voordeel is dat je bij de S22 Ultra gebruik kan maken van de S Pen stylus, waarmee je aantekeningen kan omzetten in digitale tekst en waarmee je tot in detail foto’s en video’s kan bewerken.

Samsung Galaxy Z Fold4

In augustus 2022 heeft Samsung de nieuwste Galaxy Z Fold 4 uitgebracht. Deze telefoon is perfect voor content creators of hardwerkende mensen die de smartphone ook zakelijk willen gebruiken. Door het opvouwbare scherm kan je de telefoon neerzetten waarmee je foto’s kan maken zonder dat je hiervoor een statief nodig hebt. Ook kan het scherm opgesplitst worden in 2 displays waarmee je dus als het ware twee beeldschermen kan gebruiken. De telefoon is opvouwbaar omdat het bestaat uit krasbestendig glas waarbij het dus ook bestand is tegen een stootje. Het Full HD+ scherm is als het is dichtgeklapt 6.2 inch groot en als het scherm is uitgeklapt 7.6 inch. De 3 camera’s op de achterkant zorgen ervoor dat je verschillende soorten foto’s en video’s kan maken in de beste kwaliteit.

Samsung Galaxy Flip 4

De Samsung Galaxy Flip 4 lijkt veel op de Fold 4 maar heeft toch een wat ander formaat en andere specificaties. De smartphone heeft een flexibel en opvouwbaar Full HD+ scherm van 6.7 inch met een verversingsnelheid van 120 Hz. Omdat je deze telefoon kan uitklappen kan je het ook gebruiken als statief om met de 3 camera’s aan de achterkant perfecte foto’s en video’s te maken. De Samsung Galaxy Flip 4 komt voor in meerdere kleuren en kan door het compacte design perfect worden opgeborgen in jouw broekzak.

Ben je naar het lezen van deze informatie geïnteresseerd geworden in de nieuwste Samsung smartphone? Dan ben je bij Mobielmakers op de goede plek. We hebben verschillende Samsung smartphones op voorraad in zowel de webshop als in onze winkel in Haaksbergen. Kom vooral een keer bij ons langs! Onze medewerkers helpen je graag verder bij het uitzoeken van een passende smartphone.

 

Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons