• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nieuws / Alles wat je moet weten over een refurbished iPhone

Alles wat je moet weten over een refurbished iPhone

9.7/10 61 reviews van klanten

We hebben bij Mobielmakers verschillende refurbished iPhones in het assortiment. Toch kan de aanschaf van een refurbished iPhone wat vragen met zich meebrengen. Hieronder geven we antwoord op al je vragen over de refurbished iPhone.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een gebruikte telefoon die wordt opgeknapt en doorverkocht. Wij werken samen met leveranciers waarbij we samen de iPhones volledig reviseren. Dit doen we door de iPhone op wel 50 stappen te controleren en er worden onderdelen vervangen als dit nodig is. Op deze manier krijg je een telefoon die zo goed als nieuw is, maar dan voor een zacht prijsje. Een uitgebreide uitleg over de refurbished iPhone kan je hier vinden. (link naar blog)

Is refurbished hetzelfde als tweedehands?

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, een refurbished iPhone is niet hetzelfde als een tweedehands iPhone. Het is eigenlijk veel beter. Refurbished iPhones worden uitgebreid opgeknapt en getest voordat ze worden doorverkocht, waardoor het de kwaliteit heeft van een vrijwel nieuwe iPhone. Tweedehands iPhones worden niet gecontroleerd en krijg je in dezelfde staat als dat de vorige gebruiker het heeft achtergelaten. Daardoor kan de kwaliteit van een tweedehandse versie minder goed zijn dan die van een refurbishde versie. De enige overeenkomst tussen refurbished en tweedehands is dat de telefoons allebei een tweede leven in gaan.

Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone?

We kunnen eigenlijk niet genoeg voordelen opnoemen van een refurbished iPhone. Zo ben je bijvoorbeeld veel goedkoper uit dan als je een gloednieuwe iPhone koopt, het kan soms wel tot 60% voordeliger zijn. Ook ben je hartstikke milieuvriendelijk bezig en ben je verzekerd van een goede kwaliteit, omdat alles uitgebreid is getest. Bij Mobielmakers krijg je standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone, dus je kan altijd bij ons terecht voor vragen of problemen. Kijk vooral nog even hier als je alle voordelen van een refurbished iPhone wilt weten. (link naar blog)

Zit er garantie op een refurbished iPhone?

Onze refurbished iPhones hebben het Keurmerk Refurbished, dat betekend dat onze iPhones volledig zijn gecontroleerd en dat ze helemaal veilig zijn. Toch kan het soms voorkomen dat een telefoon niet helemaal goed blijkt te werken. Bij Mobielmakers zit er standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone. Dat betekent dat we de iPhone voor je repareren als iets toch niet goed blijkt te werken of dat de iPhone zelfs helemaal vervangen wordt als dit de juiste oplossing blijkt te zijn. Je word dus nooit helemaal in het diepe gegooid als je een refurbished iPhone koopt.

Waar komen refurbished iPhones vandaan?

Refurbished iPhones zijn meestal even gebruikt door een vorige eigenaar. Veel iPhones komen van bedrijven die de telefoons niet meer nodig hebben. Het kan ook zo zijn dat de vorige eigenaar de telefoon binnen 14 dagen na aankoop heeft teruggebracht naar de winkel. De meeste refurbished iPhone zijn daarom ook nauwelijks intensief gebruikt, en het is dan natuurlijk zonde om hier niks mee te doen. Wij werken samen met meerdere leveranciers en we reviseren deze iPhones volledig. Zo weet je zeker dat je een telefoon krijgt die perfect werkt, maar die nu wel zijn tweede leven in gaat.

Is een refurbished iPhone betrouwbaar?

Bij Mobielmakers hebben we het Keurmerk Refurbished op al onze refurbished iPhones. Dat betekent dat wij voldoen aan alle criteria om te waarborgen dat onze refurbished telefoons veilig zijn en goed werken. Onze refurbished iPhones worden op wel 50 punten gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat je een veilige en goed werkende iPhone krijgt. Om er zeker van te zijn dat je een goed apparaat hebt gekocht bieden wij twee jaar garantie op refurbished iPhones.

We hebben bij Mobielmakers een groot assortiment aan refurbished en nieuwe telefoons. Bekijk ons assortiment hier. Wil je de telefoons liever met eigen ogen bekijken? Je bent altijd welkom om bij ons langs te gaan in de winkel waar wij klaar staan om al je vragen te beantwoorden.

Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons