• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nieuws / Bescherm je smartphone- of tablet scherm met een Clearplex screenprotector

Bescherm je smartphone- of tablet scherm met een Clearplex screenprotector

9.7/10 61 reviews van klanten

Een gebroken smartphone scherm

Een schermreparatie is een van de meest voorkomende reparaties aan smartphones en tablets. Hoe vaak zie of hoor je wel niet dat een bekende van je zijn of haar smartphone scherm gebroken heeft? Precies, vaak. Een telefoon met beschadigd beeldscherm vindt natuurlijk niemand fijn. Kom daarom naar Mobielmakers en laat een op maat gemaakte Clearplex screenprotector aanbrengen. 

Is je scherm op dit moment gebarsten? Geen probleem. Schermreparaties doen wij ook, waarna we dan direct een Clearplex bescherming kunnen aanbrengen.

Wat is Clearplex?

Clearplex is een materiaal dat van oorsprong werd gebruikt in de automotive industrie om luxe auto’s te beschermen tegen steenslag. De houdbaarheid van Clearplex is een stuk langer dan die van een glasplaatje. Een glasplaatje kan namelijk ook barsten en Clearplex barst niet. Andere voordelen van Clearplex zijn dat het niet beïnvloedt wordt door warmte of kou en dat het een stuk dunner is dan een glasplaatje, waardoor de werking van je touchscreen er niet door wordt beïnvloed.

Hoe gaat het plaatsen van een Clearplex screenprotector?

We werken met een speciaal ontwikkelde snijmachine die een eigen database heeft waar de meeste toestellen en modellen al in zijn opgenomen. We selecteren welk toestel een bescherming nodig heeft waarna de machine begint met het snijden van de screenprotector. Op de onderstaande foto’s demonstreren we hoe dat in zijn werking gaat.

Screenprotectors voor alle smartphones

We krijgen de meeste vraag naar screenprotectors voor Samsung en Apple smartphones en tablets, maar we kunnen Clearplex ook op maat maken voor andere merken zoals Huawei, Xiaomi, Google Pixel en OnePlus. Zelfs op smartwatches kunnen we een Clearplex bescherming aanbrengen. Ook voor een toestel met een edge scherm is een Clearplex screenprotector heel geschikt. Wij werken namelijk met een speciale aanhechting spray waardoor het folie ook goed op het afgeronde deel van het scherm kan worden aangebracht. 

Een Clearplex screen protector zetten we vaak al binnen 10 minuten op je smartphone, tablet of smartwatch en ze zijn verkrijgbaar vanaf €19,99.

Overtuigd van de kwaliteit van Clearplex?

Ben je net zoals ons overtuigd van de kwaliteit van een Clearplex screen protector? Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken
Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons