• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Hoe oud is mijn iPhone?

Hoe oud is mijn iPhone?

Als trotse bezitter van een iPhone kan het interessant zijn om te weten hoe oud jouw toestel eigenlijk is. Of je nu een gloednieuwe iPhone hebt gekocht of een tweedehands toestel hebt gekregen, het is handig om te weten hoe oud het is en of het nog steeds ondersteund wordt door Apple. Gelukkig is het heel makkelijk om de leeftijd van je iPhone te achterhalen. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Hoe oud is mijn iPhone zo check je hem snel

Je kunt op verschillende manieren achterhalen hoe oud jouw iPhone is. Het makkelijkste is om naar de instellingen te gaan en daar te zoeken naar de informatie over de leeftijd van je iPhone. Dit zijn de stappen die je moet volgen:

Zo controleer je de leeftijd van je iPhone

  1. Open de instellingen op je iPhone
  2. Ga naar ‘Algemeen’
  3. Scroll naar beneden en tik op ‘Info’
  4. Tik op ‘Modelnaam’. Hier zie je het modelnummer van je iPhone
  5. Google het modelnummer om te zien in welk jaar jouw iPhone is uitgebracht

Je kunt ook naar de website van Apple gaan en daar zoeken naar het serienummer van je iPhone. Dit nummer vind je op de achterkant van je toestel, of in de instellingen onder ‘Algemeen’ > ‘Info’. Als je het serienummer hebt gevonden, kun je op de website van Apple zien in welk jaar en op welke datum jouw iPhone is geproduceerd.

Conclusie

Het is dus heel eenvoudig om te achterhalen hoe oud jouw iPhone is. Door even te zoeken in de instellingen of op de website van Apple kun je precies zien in welk jaar jouw toestel is uitgebracht. Dit kan handig zijn om te weten of je iPhone nog ondersteund wordt door Apple, of om te bepalen of het tijd is om een nieuw toestel aan te schaffen.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.