• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Nieuwe iPhone installeren – Zo doe je dat

Nieuwe iPhone installeren – Zo doe je dat

Het bezitten van een nieuwe iPhone is altijd een opwindende ervaring. Het in gebruik nemen van je gloednieuwe iPhone vereist echter enkele stappen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. In dit artikel zullen we een eenvoudige handleiding delen over hoe je je nieuwe iPhone kunt installeren en klaar kunt maken voor gebruik.

Het uitpakken en inschakelen van je nieuwe iPhone

Wanneer je je nieuwe iPhone of refurbished iPhone uit de verpakking haalt, controleer dan eerst of alle accessoires aanwezig zijn, zoals de oplaadkabel en de oortjes. Schakel vervolgens je iPhone in door de aan/uit-knop aan de zijkant van het apparaat ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt.

Stap 2: Taal en regio instellen

Nadat je iPhone is ingeschakeld, wordt je begroet door het ‘Hello’-scherm. Selecteer je gewenste taal en regio en tik op “Doorgaan” om verder te gaan.

Stap 3: Verbinding maken met Wi-Fi
Om je iPhone in te stellen en toegang te krijgen tot alle functies, moet je verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk. Selecteer het juiste netwerk en voer het wachtwoord in als dat nodig is.

Stap 4: Gegevens overzetten van je oude iPhone of Android-telefoon
Als je al een iPhone hebt, kun je ervoor kiezen om je gegevens draadloos over te zetten van je oude iPhone naar je nieuwe. Volg gewoon de instructies op het scherm om dit te doen. Als je overstapt van een Android-telefoon, kun je de “Move to iOS” app downloaden vanuit de Google Play Store om je gegevens over te zetten.

Stap 5: Inloggen op je Apple ID
Om toegang te krijgen tot de App Store, iCloud en andere Apple-services, moet je inloggen op je Apple ID. Als je al een Apple ID hebt, voer dan je inloggegevens in. Anders kun je ervoor kiezen om een nieuwe Apple ID aan te maken.

Stap 6: Face ID of Touch ID instellen
Afhankelijk van het model van je iPhone, kun je ervoor kiezen om Face ID of Touch ID in te stellen voor het ontgrendelen van je apparaat en het beveiligen van je gegevens. Volg de instructies op het scherm om de configuratie te voltooien.

Stap 7: iCloud-instellingen configureren
Je nieuwe iPhone biedt de mogelijkheid om een back-up te maken van je gegevens naar iCloud. Je kunt ervoor kiezen om dit in te schakelen en te selecteren welke gegevens je wilt opslaan in iCloud, zoals foto’s, contacten, agenda’s en meer.

Stap 8: Aan de slag
Nu je iPhone correct is ingesteld, kun je beginnen met het verkennen van de functies en apps. Je kunt nieuwe apps downloaden vanuit de App Store, je contacten synchroniseren, je e-mails instellen en nog veel meer.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.