• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Oude iPhone verkopen

Oude iPhone verkopen

Ben je op zoek naar een manier om snel en gemakkelijk je oude iPhone te verkopen? Overweeg dan om je telefoon te verkopen aan Mobielmakers! In dit artikel zal ik enkele redenen bespreken waarom Mobielmakers de ideale plek is om je oude iPhone te verkopen.

Waarom je oude iPhone verkopen aan Mobielmakers?

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor zou moeten kiezen om je oude iPhone te verkopen aan Mobielmakers. Hier zijn er een aantal:

Snel en gemakkelijk je iPhone verkopen

Het verkopen van je oude iPhone aan Mobielmakers is snel en gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon naar ons op te sturen en wij zorgen voor de rest. We inspecteren de telefoon en bepalen een eerlijke prijs op basis van de staat van de telefoon en andere factoren. Als je akkoord gaat met de prijs, betalen we je direct uit.

Eerlijke prijzen voor je oude iPhone

Bij Mobielmakers kun je erop vertrouwen dat je een eerlijke prijs krijgt voor je oude iPhone. We inspecteren de telefoon zorgvuldig en bepalen de prijs op basis van de staat van de telefoon, de opslagcapaciteit en de leeftijd van de telefoon. We streven ernaar om je een eerlijke prijs te bieden die past bij de waarde van je telefoon.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Bij Mobielmakers hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en veiligheid. We zorgen ervoor dat alle persoonlijke gegevens en bestanden van de telefoon worden gewist voordat we de telefoon doorverkopen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je persoonlijke gegevens in verkeerde handen vallen.

Milieuvriendelijkheid

Door je oude iPhone te verkopen aan Mobielmakers, draag je bij aan een beter milieu. We geven de telefoon namelijk een tweede leven door deze door te verkopen aan iemand die op zoek is naar een gebruikte smartphone. Dit vermindert de hoeveelheid elektronisch afval en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Veelgestelde vragen over een oude iPhone verkopen

Hoe snel heb ik mijn geld als ik mijn oude telefoon verkoop

Wanneer je gebruik maakt van onze opstuur service heb je Gemiddeld heb je binnen enkele dagen het geld op je rekening, wanneer je in onze winkel komt betalen we direct uit.

Mijn iPhone heeft enkele defecten wat nu?

Wij inspecteren alle telefoons, soms is het verstandig om eerst je iPhone te laten repareren, want een iPhone met groen scherm of een iPhone welke een beeldscherm reparatie nodig heeft levert uiteindelijk voor jou minder geld op.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.