• 9.7/ 10
 • Gratis omruilgarantie

 • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Tips & Tricks voor de iPhone 15-serie!

Tips & Tricks voor de iPhone 15-serie!

Sinds vorige week vrijdag is de nieuwe iPhone 15 serie gereleaset! Elk jaar zijn er weer een aantal nieuwe features op het gebied van hardware & software. In dit artikel, lichten wij de meest interessante vernieuwingen toe!

Battery charging optimazation

Voorheen was je iPhone al slim genoeg om het verouderingsproces van de batterij te beperken, door je oplaadroutine te herkennen. Dit hield in dat de iPhone pas verder oplaadde dan 80% op het moment dat jij je iPhone nodig had.

Vanaf de iPhone 15, kan je ervoor kiezen om een ‘80% limit’ in te stellen. Dit houdt in dat je batterij niet verder oplaadt dan 80%. Apple beweert dat hierdoor je batterij veel minder snel zal verslechteren!

Ga naar; instellingen – batterij – batterijconditie en opladen – geoptimaliseerd laden – 80% limiet

Action button (15 Pro & 15 Pro Max)

In onze ogen toch wel de grootste verandering ten opzichte van haar voorgangers, de action button! Deze knop aan de linkerkant van je device, kan je instellen hoe je zelf maar wilt. Een aantal voorbeelden zijn; stille modus, camera, zaklamp maar de meest interessante is de opdrachten functie. Hiermee zijn de mogelijkheden eindeloos!

Een van de eindeloze voorbeelden die wij persoonlijk erg handig vinden is de opdracht; Tik op de action button om direct een nieuwe notitie te schrijven.

USB-C oplaadpoort

Dit jaar is het dan eindelijk zover, ook Apple is overgestapt naar de nieuwe USB-C poort. Voor smartphones vanaf eind 2024 is het verplicht om deze op te kunnen laden met een USB-C aansluiting. Oké, een nieuwe kabel… So what?

Dankzij de USB-C aansluiting is het vanaf nu mogelijk om bijvoorbeeld je Airpods op te laden via jouw iPhone. Dus zijn je Airpods bijna leeg, en heeft je iPhone nog genoeg batterij over, dan kan je jouw iPhone gebruiken als een powerbank!

Titanium frame

De iPhone 15 Pro & iPhone 15 Pro Max zijn uitgerust met een frame gemaakt van titanium. Hierdoor zijn de devices een stuk lichter dan haar voorgangers, maar zijn ze ook sterker? In eerste instantie was de verwachting dat het titanium frame er voor zou zorgen dat het er niet alleen heel gaaf uit zou zien, maar er ook voor zou zorgen dat je device beter beschermd zou zijn.
Toch blijkt uit de eerste testen, dat de achterkant van de nieuwe 15-serie erg breekbaar is! Het is dus verstandig om te zorgen voor een goede bescherming, en in onze ogen is een servicepakket geen overbodige luxe!

Inruilen oude device

Ben jij na dit artikel helemaal om, en wil ook jij graag shinen met een van de nieuwe iPhones 15? Dan heb je bij Mobielmakers de mogelijkheid om je oude device in te ruilen. Zo kan het al zijn dat jij de eigenaar wordt van een iPhone 15 Pro 128GB Titanium naturel voor een bijbetaling van €350,-!

Vul het onderstaande contactformulier op, zodat wij contact met je op kunnen nemen om jou te voorzien van je nieuwe device!

  Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

  Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

  Contact
  Hi! Hoe kan ik je helpen?

  Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.