• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nieuws / De populairste tech accessoires van 2022

De populairste tech accessoires van 2022

9.7/10 61 reviews van klanten

2022 was een populair jaar als het gaat om accessoires op het gebied van technologie. Er zijn een hoop nieuwe accessoires uitgebracht maar er worden ook producten gebruikt die weer helemaal terug zijn van weggeweest. Wij van Mobielmakers hebben de populairste accessoires van 2022 voor je op een rijtje gezet. En wie weet haal je er ook alvast een cadeautip uit voor de feestdagen!

Apple Airpods Pro

Eén ding dat we zeker vaak hebben gezien zijn de Apple Airpods Pro. Deze draadloze oordopjes worden steeds bekender en dit jaar is er zelfs een tweede versie van uitgebracht. Dit is allemaal te danken aan de perfecte noise cancelling, de lange batterijduur én het stijlvolle design. Door deze functies zijn de oordopjes makkelijk te gebruiken tijdens het werk, op school, onderweg of tijdens het sporten. Niet zo gek dat deze multifunctionele oordopjes zo populair zijn!

Powerbank

Een ander accessoire wat dit jaar veel verkocht werd is de powerbank. En dit is logisch, want nu we weer op vakantie gaan en festivals kunnen bezoeken, zoeken we allemaal massaal naar iets waarmee je de telefoon onderweg kan opladen. Vooral de grotere powerbanks zijn erg succesvol, omdat deze wel een paar dagen mee kunnen en ze dus perfect zijn als je een paar dagen op een plek bent waar geen stroom is. Ook zien we dat de draadloze powerbanks met Magsafe functie steeds populairder worden. Deze Magsafe functie op de powerbank is te gebruiken vanaf de iPhone 12.

Bedrade oordopjes

Een accessoire wat je misschien niet zal verwachten maar toch écht populairder is geworden, zijn de bedrade oordopjes. Deze zijn helemaal terug van weggeweest en het lijkt alsof steeds meer mensen toch de vele voordelen ontdekken. De kwaliteit van de nieuwste bedrade oordopjes gaat steeds meer vooruit en ze zijn ontzettend handig omdat je deze niet tussen het gebruik door hoeft op te laden. Ook ben je ervan verzekerd dat je geen oordopje of de oplaadcase kwijtraakt en dat het pakketje altijd compleet is.

Draadloze oplader

Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer mensen gaan voor het opladen met een draadloze oplader. Dit komt waarschijnlijk omdat veel merken niet meer standaard een oplader leveren wanneer je een nieuwe smartphone of tablet koopt. Met een draadloze oplader hoef je geen onnodige kabels aan te schaffen en kan je jouw telefoon of oordopjes zo op het platform van de lader leggen. Ook maken veel mensen gebruik van een draadloze oplader met Magsafe functie. Met de Magsafe magneet blijft jouw telefoon plakken aan de oplader waardoor je deze ook kan oppakken tijdens het laden.

Smartwatch

Steeds meer mensen kopen in 2022 een smartwatch. En dat is niet zo gek, want de smartwatches die op de markt worden gebracht zijn steeds geavanceerder. Zo hebben de meeste smartwatches een uitgebreide sportfunctie waarbij je jouw hartslag en andere aspecten van het lichaam mee kan bijhouden. Vooral de nieuwe Apple Watch is een horloge die steeds meer wordt gekocht, omdat deze recentelijk met een hoop nieuwe functies is uitgebracht.

Ben je na het lezen van de populairste accessoires ook geïnteresseerd geworden in één van deze producten? We hebben bij Mobielmakers een groot assortiment aan accessoires én andere producten zoals smartphones en tablets. Bekijk de voorraad in onze webshop, of kom langs bij onze winkel in Haaksbergen. Onze medewerkers staan daar klaar om je verder te helpen!

Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons