• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nieuws / Dit moet je weten over de nieuwe producten van Apple

Dit moet je weten over de nieuwe producten van Apple

9.7/10 61 reviews van klanten

De kans is groot dat je op 14 september het Apple september-evenement hebt gezien. Apple heeft een groot aantal nieuwe producten aangekondigd, maar de grote uitblinker van deze avond was toch wel de nieuwe iPhone 13! In dit blogartikel geven we je meer uitleg over de nieuwste Apple producten.

De vernieuwingen van de iPhone 13

Daar is hij dan, de nieuwe iPhone 13! Er zijn veel vergelijkingen te vinden met de Iphone 12. Zo is het design vrijwel hetzelfde gebleven, maar er zijn een aantal functies verbeterd of toegevoegd! Zo is de camera flink verbeterd waardoor onder andere de foto- en videokwaliteit met weinig licht flink vooruit is gegaan. Daarnaast heeft de videocamera een speciale filmmodus gekregen voor extra scherptediepte. Dit kun je vergelijken met de portretmodus die al aanwezig was op de iPhone 12. De notch is aan de voorkant 20 procent kleiner gemaakt waardoor je nog meer van je beeldscherm kunt gebruiken en de batterijduur is tot 2,5 uur verlengt.

De nieuwe Iphone 13 is beschikbaar in de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max.

Nieuwe iPad en iPad mini

Naast de iPhone 13 werd ook de nieuwe iPad en iPad mini geïntroduceerd. De nieuwe iPad heeft een 12-megapixel Frontcamera en een 8-megapixel camera aan de achterkant. Daarnaast beschikt hij over de A13 Bionic Chip, waardoor hij zonder moeite geavanceerdere apps kan runnen. De nieuwe iPad mini beschikt over een A15 bionic chip, waardoor de performance van de mini hoger is dan de standaard iPad. Ook heeft de iPad mini een 12-megapixel ultra-wide frontcamera en een 12-megapixel camera aan de achterkant.

De Apple Watch Series 7

De Apple Watch Series 7 is erg vergelijkbaar met zijn voorganger, de Apple Watch Series 6. Het nieuwste lid van Apple’s smartwatch familie heeft minder nieuwe visuele aanpassingen dan in eerste instantie gedacht werd. Er zijn wel twee opmerkelijke verandering ten opzichte van de Apple Watch Series 6. De behuizing van Apple Watch Series 7 is iets ronder en het scherm is een slag groter doordat de schermrand maar 1,7 millimeter breed is. Ondanks dat de nieuwe Apple Watch een groter en feller scherm heeft, laadt hij volgens Apple 33% sneller op.

Apple Watch met 4G wordt ondersteund

Er is nog meer goed nieuws omtrent de Apple Watch. De nieuwe uitvoering met 4G is binnenkort beschikbaar in Nederland. KPN heeft inmiddels bekendgemaakt dat zij de eSim van de Apple Watch gaan ondersteunen. Met behulp van 4G wordt de nieuwe Apple Watch veel zelfstandiger.

Bekijk ons assortiment
Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons