• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nieuws / Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Een ongeluk zit in een klein hoekje!

9.7/10 61 reviews van klanten

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Verzeker je smartphone of tablet bij Mobielmakers Telecom & Reparaties

Wist je dat je ook je smartphone of tablet kunt laten verzekeren bij Mobielmakers? Nu kun je dat alleen doen bij ons in de winkel, maar binnenkort komen we met een webshop zodat je jouw smartphone of tablet ook online kan verzekeren!

De voordelen van een (telefoon) verzekering

Het voordeel van het afsluiten van een (telefoon) verzekering bij ons is dat je wij je smartphone zelf mogen repareren. Een reparatie onder een bedrag van €200,00 mogen wij meteen uitvoeren en dan sta je vaak binnen 60 minuten weer met een gerepareerde smartphone buiten.

Is het schade bedrag hoger dan €200,00, dan zullen we moeten wachten op goedkeuring van de verzekeringsmaatschappij waar wij mee samen werken, dit duurt maximaal 1 werkdag. Vaak kunnen we na deze goedkeuring de reparatie dan alsnog zelf uitvoeren omdat we marktconforme prijzen hanteren en gebruik maken van originele onderdelen. Bij de meeste verzekeraars moet je je smartphone opsturen waardoor je je smartphone al gauw 2 weken kwijt bent en bij ons in de meeste gevallen dus niet.

Ben je benieuwd wat de reparatie aan jouw telefoon gaat kosten?

Bekijk onze reparatie tarieven

Let op: I.v.m. de Nederlandse wet en kwaliteitsnormen mogen wij alleen smartphones verzekeren die bij ons zijn aangeschaft. 

Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons