• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nieuws / Het toestel van dit moment: de Samsung Galaxy S21

Het toestel van dit moment: de Samsung Galaxy S21

9.7/10 61 reviews van klanten

De Samsung Galaxy S21 bij Mobielmakers

In januari 2021 is de Samsung S21 serie uitgekomen. Wat Mobielmakers betreft is dit het allerbeste toestel tot nu toe. De Samsung S21 lijn kent 3 toestellen. de S21, S21 Plus en S21 Ultra. Wij vertellen je graag meer over de specificaties van deze drie toestellen.

Samsung Galaxy S21

Je maakt haarscherpe foto’s met de verschillende camera’s in dit toestel. Het beeldscherm ververst 120 keer per seconde, waardoor animaties er vloeiend uitzien. Je gebruikt dit krachtige toestel gemakkelijk voor de zwaarste apps en 3D games. Uiteraard heeft dit model niet alleen maar voordelen, de grootste nadelen wat ons betreft zijn dat het beeldscherm minder scherp is dan dat van andere toptoestellen en de 4.000 mAh batterij gaat minder lang mee dan de grote batterij van de S21 Plus. Al met al is dit een supergoed toestel voor een scherpe prijs.

Samsung Galaxy S21 Plus

Ook dit model maakt haarscherpe foto’s dankzij de verschillende camera’s die het toestel heeft. De batterij van de Samsung Galaxy S21 Plus is met 4.800 mAh een stuk sterker dan die van de normale Samsung Galaxy S21 en je smartphone zal hierdoor niet snel leeg zijn. Dit krachtige toestel is gemakkelijk te gebruiken voor de allerzwaarste apps en 3D games. De nadelen van dit toestel zijn wat ons betreft dat het grote 6,7 inch scherm moeilijk met  één hand te bedienen is en dat het beeldscherm minder scherp is dan dat van andere toptoestellen, zoals de Samsung Galaxy S21 Ultra.

 

Ben jij onder de indruk van de specificaties van deze toptoestellen?

Kom langs bij ons in de winkel om het toestel te bekijken.

Contact opnemen Bekijk de reparatie mogelijkheden

Samsung Galaxy S21 Ultra

De Samsung Galaxy S21 Ultra heeft een fantastische telelens zoom waardoor je tot 10 keer kunt zoomen zonder kwaliteit te verliezen. Dit krachtige toestel kan met gemak gebruikt worden voor de zwaarste applicaties en 3D games. Daarnaast zorgt de grote batterij van maar liefst 5.000 mAh ervoor dat je smartphone een lange tijd meegaat voordat je weer moet opladen. Het nadeel van dit toestel is dat het grote 6,8 inch scherm moeilijk met één hand te bedienen is.

Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons