Voor 17:00 besteld morgen in huis
De fullservice telefoonwinkel van Twente
Onafhankelijke telefoonwinkel
iPhone XR

iPhone XR reparatie

Is je iPhone XR defect en heb je iPhone XR reparatie nodig? Bij ons ben je aan het juiste adres voor snelle en vakkundige reparaties. Maak direct een afspraak voor je reparatie en we zorgen ervoor dat je je iPhone XR binnen 45 minuten gerepareerd terug hebt.

Bekijk onze reparatie tarieven
  • Klaar terwijl je wacht

  • 9.2 uit 1000 beoordelingen

  • Gratis opsturen bij reparatie

iPhone XR reparatie prijzen

Kies de gewenste reparaties en plan snel en eenvoudig een afspraak. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, stuur het telefoon eenvoudig en kosteloos op!


Gemakkelijk een afspraak maken
  • Klaar terwijl je wacht

  • 9.2 uit 1000 beoordelingen

  • Gratis opsturen bij reparatie

Reparatie afspraak maken
Stuur je telefoon op
  • Ook binnen Apple garantie

  • Gratis opsturen & retour

  • Binnen 4 werkdagen

Reparatie afspraak maken

iPhone XR repararen door Mobielmakers

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van iPhone reparatie, waaronder het vervangen van iPhone XR onderdelen en het oplossen van technische problemen aan jou iPhone reparatie. Of je nu een iPhone 5 , iPhone 14 Pro Max , iPhone 14 Plus , iPhone 5S of een andere iPhone 5C of een andere iPhone 13 of een andere iPhone reparatie hebt, ons team van deskundige technici staat klaar om hoogwaardige reparaties uit te voeren. Met uitgebreide kennis van verschillende smartphone-modellen en jarenlange ervaring in de industrie, zorgen we ervoor dat je apparaat snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat je weer kunt genieten van een optimaal functionerende smartphone.

Bekijk iPhone reparatie reparatie tarieven

iPhone XR reparatie bij Mobielmakers

Als je een beeldschermreparatie nodig bent voor je iPhone XR, kun je terecht bij Mobielmakers. We reparateren snel en vakkundig je iPhone XR beeldscherm. Of je nu een iPhone XR of een iPhone 5 , iPhone 14 Pro Max , iPhone 14 Plus , iPhone 5S of een andere iPhone 5C of een andere iPhone 13 of een andere iPhone reparatie hebt, we hebben expertise en de benodigde onderdelen om je iPhone XR weer als nieuw te maken.

Snel en vakkundig je iPhone XR gerepareerd

Bij Mobielmakers worden iPhone XR reparaties snel en vakkundig uitgevoerd, zodat je niet lang zonder je geliefde iPhone XR hoeft te zitten. Terwijl je wacht, worden de reparaties meestal binnen 30 minuten voltooid. Het team van ervaren technici begrijpt dat je telefoon een belangrijk onderdeel van je dagelijks leven is en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt genieten van een volledig functionerend toestel. Of het nu gaat om een gebarsten iPhone XR scherm, een defecte batterij of een ander probleem, bij Mobielmakers kun je rekenen op snelle en betrouwbare service.

iPhone XR batterij reparatie of vervangen

Als je een batterijreparatie nodig hebt voor je iPhone XR, kun je terecht bij Mobielmakers. We reparateren snel en vakkundig je versleten of defecte iPhone XR batterij. Of je nu een iPhone, Samsung of een ander merk hebt, we hebben de expertise en de benodigde onderdelen om ervoor te zorgen dat je telefoon weer optimaal presteert met een nieuwe batterij.

Kosten iPhone XR reparatie

Op deze pagina kun je de prijzen voor alle iPhone XR reparaties vinden. Als er bij een reparatie “p.o.a.” staat, neem dan contact met ons op voor de actuele prijs. Bij Mobielmakers krijg je op alle iPhone XR reparaties 6 maanden garantie. Als er problemen zijn die niet door menselijk toedoen zijn ontstaan, dan worden deze onder de garantie gedekt.

Veelgestelde vragen
Hoe lang moet ik wachten op mijn iPhone reparatie reparatie
Wanneer je jouw smartphone of tablet in onze winkel laat repareren, duurt deze reparatie gemiddeld 30 minuten wanneer je een afspraak hebt gemaakt. Als je gebruik maakt van onze opstuurservice, duurt een reparatie gemiddeld 4 dagen.

Bekijk ook andere iPhone reparatie

iPhone 5

iPhone 5

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus

iPhone 5S

iPhone 5S

iPhone 5C

iPhone 5C

iPhone 13

iPhone 13

Afspraak maken