• 9.7/10 60 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nieuws / Kies voor een refurbished iPhone van Mobielmakers

Kies voor een refurbished iPhone van Mobielmakers

9.7/10 60 reviews van klanten

Assortiment refurbished iPhones

Mobielmakers heeft verschillende refurbished iPhones in het assortiment. Voor onze refurbished iPhones werken wij samen met verschillende leveranciers, samen met deze leverancier reviseren we alle Apple iPhones volledig. Dit houdt in dat ze het hele controleproces van maar liefst 50 punten doorlopen en dus voldoen aan alle kwaliteitseisen. Een toestel wordt wanneer het nodig is gerepareerd met nieuwe onderdelen, is bijgewerkt met de nieuwste software en wordt helemaal schoongemaakt. Een refurbished Apple iPhone van Mobielmakers staat dus voor de beste kwaliteit, maar ook voor de laagste prijs.

De meeste refurbished Apple iPhones die wij aanbieden zijn live bij ons te bewonderen in onze winkel. Je kunt ze dus altijd eerst testen voordat je besluit of de iPhone iets voor jou is.

Waarom een refurbished iPhone kopen?

Met een refurbished iPhone geniet je van de kwaliteit van een volledig nieuwe iPhone, maar betaal je er een zacht prijsje voor. Refurbished iPhones winnen hard aan populariteit vanwege die grote prijsbesparing. Mobielmakers levert al haar refurbished iPhones met het ‘Keurmerk Refurbished’ en 2 jaar garantie! Kiezen voor Mobielmakers is kiezen voor zekerheid! Onze garantie houdt in dat wij een defect repareren of dat we het toestel vervangen wanneer het niet gemaakt kan worden.  

De voordelen van een refurbished toestel: 

  • Altijd 2 jaar garantie 
  • Zorgeloos genieten door het Keurmerk Refurbished
  • Tot wel 60% besparen op de nieuwprijs 
  • Goed voor je portemonnee en voor het milieu!

Onze refurbished iPhone toestellen

We hebben een groot assortiment nieuwe en refurbished toestellen. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze toestellen pagina voor een kleine greep van onze toestellen of kom langs in de winkel om alle toestellen te bekijken.

Bekijk onze toestellen Contact opnemen
Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

Wat te doen bij waterschade aan je telefoon?
tips

Wat te doen bij waterschade aan je telefoon?

Mijn telefoon is gestolen op vakantie! Wat nu?
tips

Mijn telefoon is gestolen op vakantie! Wat nu?

Whatsapp ons