• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Zakelijk / Mobielmakers en Ten Brummelhuis Bouw

Mobielmakers en Ten Brummelhuis Bouw

9.7/10 61 reviews van klanten

Bij Mobiel Makers helpen we naast particulieren ook veel zakelijke klanten. We helpen bedrijven van begin tot eind en regelen alles als het gaat om telefoons. De klant vraagt en wij regelen de rest. Zo helpen we ook Ten Brummelhuis Bouw aan de juiste toestellen voor het personeel!

Over Ten Brummelhuis Bouw

Ten Brummelhuis Bouw is een bouwbedrijf uit Borne. Het bedrijf staat voor het aannemen en uitvoeren van bouw- en betonwerken. Ook in deze branche is het belangrijk om contacten te onderhouden, en daar helpen wij bij! Met onze service zijn ze nooit (langer dan 45 min) onbereikbaar!

De samenwerking tussen Mobiel Makers en Ten Brummelhuis Bouw

Wij geven advies aan Ten Brummelhuis Bouw over welke toestellen het beste voldoen aan de wensen van alle partijen. Op deze manier weten ze zeker dat ze het beste toestel hebben die bij het werk past. Alle telefoons worden geleverd met een telefoonhoes naar wens en zijn voorzien van een screenprotector.

Ook hebben wij er samen met Ten Brummelhuis voor gezorgd dat medewerkers voorzien zijn van een tijdelijke woning met de nodige WiFi punten. Wij als Mobiel Makers en de medewerkers van Ten Brummelhuis zijn hier ontzettend blij mee.

De service van Mobiel Makers

We bieden bij Mobiel Makers niet alleen de beste telefoons, maar ook de beste service. Zo worden de toestellen bijvoorbeeld afgeleverd op een adres naar keuze. Wanneer een toestel gerepareerd moet worden, kunnen de werknemers langs de winkel gaan voor een reparatie, of we halen ze op bij Ten Brummelhuis Bouw. Na de service van Mobiel Makers ontvangt het bedrijf één overzichtelijk factuur waar alles duidelijk op beschreven staat.

Ben je benieuwd naar alle voordelen van onze zakelijke service bij Mobiel Makers? Kijk dan vooral hier voor alle informatie. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel om daar al je vragen te stellen.

Meer informatie over zakelijke oplossingen Vrijblijvend contact opnemen
Aaron
Geschreven door

Aaron

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons