• 9.7/10 60 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nieuws / Mobielmakers lanceert gloednieuwe webshop!

Mobielmakers lanceert gloednieuwe webshop!

9.7/10 60 reviews van klanten

Gloednieuwe webshop

Nadat we Leuqe Deals Haaksbergen in een nieuw jasjes hebben gestoken met een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe winkelinrichting en een nieuwe website kunnen we nu het goede nieuws naar buiten brengen dat onze gloednieuwe webshop vanaf vandaag online staat.

Waarvoor kun je terecht in onze webshop?

Je kunt in onze webshop terecht voor nieuwe en refurbished smartphones, nieuwe & refurbished tablets en allerlei accessoires zoals o.a. hoesjes, opladers en kabels. Het is uiteraard nog steeds mogelijk om langs te komen in onze winkel voor een nieuwe telefoon, een reparatie, verzekeringen en accessoires.

Refurbished toestellen

Wil je graag een ander toestel, maar ben je vooral op zoek naar een hele goede prijs? Dan zijn onze refurbished toestellen vast iets voor jou.

Deze toestellen zijn vaak tot wel 30% goedkoper dan een nieuw toestel, maar ze zijn wel in uitstekende staat en bij ons krijg je hier ook gewoon garantie op.

Vind jij een steentje bijdragen aan duurzaamheid belangrijk? Ook dan past een refurbished toestel goed bij jou, want je geeft het toestel op deze manier een tweede leven.

Het aanbod refurbished toestellen wisselt vaak, dus neem contact met ons op voor het meest actuele aanbod. Het is ook mogelijk om onze refurbished toestellen uit te proberen bij ons in de winkel, dus kom gerust langs.

Gebruikte smartphones ontdekken

Open box toestellen

Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone, maar wil je er niet de hoofdprijs voor betalen? Kies dan voor een open box toestel!

Heb jij je hart verloren aan een prijzige Apple iPhone? Of wil je graag die mooie Samsung, maar wil je er een leuke korting op? Kies dan voor een open box toestel. Open box toestellen zitten niet meer in de originele ‘seal’. Het doosje is al eens geopend en dat komt omdat het een geretourneerd product is vanuit een klant. Nu hoor ik je denken: dan heeft het toestel vast schade, of werkt het niet naar behoren.

Dat is niet het geval. Wij verkopen onze open box toestellen gewoon met 1 jaar garantie en je kunt er dus op vertrouwen dat het toestel naar behoren functioneert en in de meeste gevallen in vrijwel volledig nieuwe staat verkeerd.

Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

De fabrieksinstellingen terugzetten op de iPhone, iPad of iPod
tips

De fabrieksinstellingen terugzetten op de iPhone, iPad of iPod

Alles wat je moet weten over een iPhone batterij die snel leegloopt
tips

Alles wat je moet weten over een iPhone batterij die snel leegloopt

Whatsapp ons