• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
10 redenen om een refurbished iPhone te kopen

10 redenen om een refurbished iPhone te kopen

Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon en je denkt dat een refurbished iPhone misschien iets voor jou is, dan heb je geluk! Refurbished smartphones hebben veel meer voordelen dan je denkt. Hieronder leggen we graag uit waarom een refurbished iPhone de beste keuze is.

Wil je weten waarom je een refurbished iPhone zou moeten kopen? Lees dan dit artikel van Mobielmakers en ontdek de voordelen!</meta description>

10 redenen om een refurbished iPhone te kopen

Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon en je denkt dat een refurbished iPhone misschien iets voor jou is, dan heb je geluk! Refurbished smartphones hebben veel meer voordelen dan je denkt. Hieronder leggen we graag uit waarom een refurbished iPhone de beste keuze is.

1. Het is goed voor je portemonnee

Een refurbished iPhone is veel goedkoper dan een gloednieuwe. De prijs kan wel tot 60% lager liggen dan de nieuwprijs. Dit betekent dat je veel geld kunt besparen terwijl je nog steeds een hoogwaardige telefoon hebt.

2. Kwaliteit van een gloednieuwe iPhone

Ook al is een refurbished iPhone al eens gebruikt, de kwaliteit is nog steeds top. Het doel van refurbished is om het toestel als nieuw te laten lijken. Waar nodig worden onderdelen vervangen om het toestel als nieuw te laten lijken.

3. De iPhones worden uitgebreid gecheckt

Een refurbished iPhone ondergaat een controleproces van wel 50 stappen. Hierin wordt alles gecontroleerd, schoongemaakt en opgeknapt. Als een onderdeel vervangen moet worden, begint het controleproces weer helemaal opnieuw. Hierdoor is de kwaliteit van de telefoon als nieuw.

4. Ze zijn voorzien van een keurmerk

Bij Mobielmakers geven wij het ‘Keurmerk refurbished’ aan al onze refurbished iPhones. Door ons controleproces van 50 punten voldoen wij aan alle kwaliteitseisen. Door dit keurmerk ben jij er 100 procent zeker van dat je een refurbished telefoon hebt met een topkwaliteit!

5. Je hebt garantie op je toestel

Als je een refurbished iPhone bij Mobielmakers koopt, dan heb je standaard twee jaar garantie op je telefoon. Onze garantie houdt in dat wij een defect repareren of het toestel zelfs helemaal vervangen wanneer het niet gemaakt kan worden.

6. Het is een betrouwbare aankoop

Een refurbished iPhone is volledig betrouwbaar. In tegenstelling tot een tweedehands telefoon weet je dat je een kwalitatief goed product hebt gekocht. Bovendien heb je de zekerheid dat eventuele defecten kunnen worden opgelost.

7. De iPhones zijn klaar voor gebruik

Bij aanschaf van een refurbished iPhone wordt altijd de nieuwste software voor je geïnstalleerd. Op deze manier is je telefoon gebruiksklaar en hoef je er zelf alleen nog maar voor te zorgen dat alles naar jouw wens is ingesteld.

8. Het is duurzaam

Laten we het niet ontkennen, duurzaamheid is steeds belangrijker. En met de aankoop van een refurbished iPhone werk je daar ook aan mee! Schaarse grondstoffen die gebruikt worden voor de productie van een nieuwe telefoon worden nu gespaard en je verlengt de levensduur van een bestaande telefoon. En dit allemaal terwijl je het idee hebt dat je een splinternieuw apparaat hebt.

9. Je draagt je steentje bij aan het milieu

Doordat je een gebruikte telefoon koopt ben je eigenlijk zelf een beetje aan het recyclen. Door gebruikte telefoons op te knappen worden minder telefoons weggegooid, en wordt het milieu minder belast. Zo mag jij jezelf ook een schouderklopje geven.

10. Je staat niet geregistreerd bij het BKR

Misschien iets waar je niet zo snel aan zal denken, maar de aanschaf van een refurbished iPhone voorkomt dat je wordt geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie. Op deze manier hoef jij je niet druk te maken dat je geen andere leningen meer kan afsluiten en kan je zonder zorgen genieten van je nieuwe telefoon.

Dus waarom zou je niet kiezen voor een refurbished iPhone? Het is een betrouwbare en duurzame aankoop, waarmee je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Bij Mobielmakers hebben we een uitgebreid assortiment aan refurbished iPhones. Kom gerust langs in onze winkel of bekijk ons aanbod online. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte refurbished iPhone voor jou.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.