• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Alles over de nieuwste iPhone 14 modellen

Alles over de nieuwste iPhone 14 modellen

Apple heeft op 7 september 2022 de iPhone 14 serie gelanceerd en heeft daarbij vier nieuwe modellen uitgebracht. De nieuwe telefoons bevatten veel verbeteringen ten opzichte van hun voorgangers. Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe modellen:

iPhone 14

De iPhone 14 is het standaardmodel van de nieuwe serie en bevat een 6.1 inch OLED-scherm. Het design lijkt op zijn voorganger, de iPhone 13, met een aluminium behuizing en een glazen achterkant. De telefoon wordt uitgebracht in vijf verschillende kleuren, waaronder de nieuwe kleur paars. De camera is verbeterd, en de ultra-groothoeklens is geüpgraded, waardoor je nu betere foto’s kunt maken in slechter licht. De iPhone 14 is nu voorzien van een snellere A15-chip. De prijs begint bij €1.019,-.

iPhone 14 Pro

De iPhone 14 Pro is de opvolger van de iPhone 13 Pro en bevat een 6.1 inch scherm. De telefoon heeft een nieuwe notch, genaamd Dynamic Island, wat de bovenkant van het scherm groter doet lijken. Het scherm heeft nu een Always On modus en is helderder en energiezuiniger. De groothoeklens heeft 48 megapixels in plaats van 12 megapixels en de telefoon is verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren. De iPhone 14 Pro heeft dezelfde behuizing als zijn voorganger en begint bij €1.329,-.

iPhone 14 Pro Max

De iPhone 14 Pro Max is vrijwel identiek aan de iPhone 14 Pro, behalve dat deze telefoon een stuk groter is. Het scherm is 6.7 inch groot en de telefoon heeft een nieuwe A16-chip. De grotere chip is vooral handig voor het fotograferen en video’s maken. De iPhone 14 Pro Max begint bij €1.329,-.

iPhone 14 Plus

De iPhone 14 Plus is een grotere versie van de iPhone 14, met een 6.7 inch OLED-scherm en een langere batterijduur. De telefoon heeft een snellere versie van de A15-processor en een betere camera. De iPhone 14 Plus is verkrijgbaar in vijf kleuren en begint bij €1.169,-.

Andere producten van Apple

Naast de vier nieuwe iPhone 14 modellen heeft Apple nog meer producten aangekondigd tijdens de lancering. De Apple Watch Series 8 is vanaf 16 september te koop en bevat een aantal nieuwe functies en verbeteringen. Ook wordt er een nieuwe Apple Watch SE uitgebracht, en voor duursporters komt Apple met de nieuwe Apple Watch Ultra. Vanaf 23 september zijn ook de nieuwe AirPods Pro 2022 te koop met een aantal verbeteringen.

Conclusie

De nieuwe iPhone 14 serie van Apple belooft veel goeds voor smartphone liefhebbers. De vier nieuwe modellen bevatten diverse verbeteringen en nieuwe functies, waaronder een snellere chip, betere camera’s en nieuwe kleuren. Naast de iPhone 14 serie heeft Apple ook andere producten aangekondigd, waaronder de Apple Watch Series 8 en de AirPods Pro 2022. De lancering van de iPhone 14 serie zal naar verwachting zorgen voor een grote hype onder consumenten en fans van het merk. Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij de nieuwe iPhone 14 modellen en te ontdekken welke het beste bij jou past.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.