• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Alles over nieuwe Samsung Galaxy telefoons 2022

Alles over nieuwe Samsung Galaxy telefoons 2022

Lees hier alles over de nieuwste Samsung telefoons die in 2022 zijn uitgebracht. Van de Samsung Galaxy S22 serie tot aan de opvouwbare Samsung Galaxy Z Fold4 en Flip 4. Deze smartphones hebben stuk voor stuk nieuwe specificaties en handige voordelen waardoor ze geschikt zijn voor persoonlijke doeleinden of zakelijk gebruik. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste aspecten van de nieuwste Samsung telefoons.

Samsung Galaxy S22 serie

In februari 2022 heeft Samsung de nieuwste Samsung Galaxy S22 serie uitgebracht. Deze serie heeft geavanceerde smartphones met nieuwe specificaties en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste aspecten van de S22 serie.

Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22 is het standaardmodel van de S22 serie en heeft een 6.1 inch Full HD scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. De telefoon heeft 3 camera’s aan de achterkant met 3x optische zoom en een groothoeklens van 12 megapixel waarmee je scherpe foto’s van een groot oppervlak kan maken. De telefoon heeft een laadvermogen van 25 Watt en heeft een compact design.

Samsung Galaxy S22 Plus

De Samsung Galaxy S22 Plus is de grotere versie van het S22 model met vrijwel dezelfde specificaties. De telefoon is 6.6 inch groot en heeft een beter oplaadvermogen en batterijcapaciteit van 4500 mAh, waardoor de telefoon langer meegaat zonder op te laden.

Samsung Galaxy S22 Ultra

De Samsung Galaxy S22 Ultra is de meest geavanceerde telefoon van de S22 serie en heeft veel betere specificaties dan de andere S22 modellen. De telefoon heeft een 6.8 inch QUAD HD scherm, een grote batterijcapaciteit van 5000 mAh en 10x optische inzoom. Het toestel heeft een vierkant ontwerp en is geschikt voor de S Pen stylus.

Samsung Galaxy Z Fold4

De opvouwbare Samsung Galaxy Z Fold4 is perfect voor content creators en zakelijke gebruikers. Door het opvouwbare scherm kan je de telefoon neerzetten en foto’s maken zonder statief. Het Full HD+ scherm is 6.2 inch als het dichtgeklapt is en 7.6 inch als het scherm is uitgeklapt. De telefoon heeft 3 camera’s op de achterkant.

Samsung Galaxy Flip 4

De Samsung Galaxy Flip 4 lijkt op de Fold 4, maar heeft een flexibel en opvouwbaar Full HD+ scherm van 6.7 inch met een verversingsnelheid van 120 Hz. Door de opvouwbare functionaliteit kan je de telefoon gebruiken als statief om perfecte foto’s en video’s te maken met de 3 camera’s aan de achterkant.

Als je geïnteresseerd bent in de nieuwste Samsung smartphones, dan ben je bij Mobielmakers aan het juiste adres. Wij hebben verschillende Samsung smartphones op voorraad in onze webshop en winkel in Haaksbergen. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van een geschikte smartphone.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.