• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Alles wat je moet weten over Magsafe

Alles wat je moet weten over Magsafe

Magsafe is een term die je waarschijnlijk steeds vaker hoort als het gaat om de nieuwste Apple-producten. Maar wat is Magsafe precies? Het is een magneettechnologie die het draadloos opladen van apparaten en het veilig gebruiken van telefoonaccessoires mogelijk maakt. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Magsafe, inclusief de werking, voordelen en beschikbare accessoires.

Wat is Magsafe?

Magsafe is een magneettechnologie die door Apple is ontwikkeld. Het maakt het draadloos opladen van apparaten en het veilig gebruiken van telefoonaccessoires mogelijk. Door magneten die op de achterkant van de Magsafe producten zitten, blijven accessoires en opladers veilig aan jouw telefoon zitten. De technologie is voor het eerst geïntroduceerd bij de Apple Macbook opladers en is nu beschikbaar voor de iPhone 12 en hoger.

Hoe werkt Magsafe?

Magsafe werkt door middel van magneten die op de achterkant van de iPhone 12 en hoger zitten. De magneet herkent de Magsafe accessoires en zorgt ervoor dat deze veilig aan de telefoon vast blijven zitten. Er zijn ook Magsafe accessoires met een magneet, maar deze zijn zo ontworpen dat alleen de eigen Magsafe magneten aangetrokken worden.

Wat zijn de voordelen van Magsafe?

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van Magsafe producten als je een iPhone 12 of hoger hebt. Zo kan je jouw iPhone tot wel twee keer zo snel opladen als dat je doet met normale draadloze opladers. Ook kan je de smartphone oppakken terwijl deze aan het opladen is en blijft de lightning poort open voor gebruik. Daarnaast zijn er veel accessoires beschikbaar die gebruik maken van de Magsafe technologie, zoals telefooncases en kaarthouders.

Welke accessoires kan ik gebruiken voor Magsafe?

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar die gebruik maken van de Magsafe technologie. Naast telefooncases en kaarthouders, zijn er ook Magsafe powerbanks en draadloze opladers. Bij Mobielmakers is er een groot assortiment aan accessoires en telefoons die Magsafe ondersteunen.

Magsafe is een innovatieve technologie die het draadloos opladen van apparaten en het veilig gebruiken van telefoonaccessoires mogelijk maakt. Met de magneettechnologie van Magsafe kan je jouw iPhone 12 of hoger tot wel twee keer zo snel opladen en kan je de smartphone gewoon oppakken terwijl deze aan het opladen is. Daarnaast zijn er verschillende accessoires beschikbaar die gebruik maken van de Magsafe technologie, zoals telefooncases, kaarthouders en powerbanks. Bij Mobielmakers vind je een groot assortiment aan Magsafe accessoires en telefoons die deze technologie ondersteunen.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.