• 9.7/ 10
 • Gratis omruilgarantie

 • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Back to school weken bij Mobielmakers

Back to school weken bij Mobielmakers

Het is bijna zover: het nieuwe schooljaar staat voor de deur! En laten we eerlijk zijn, we weten allemaal dat tablets tegenwoordig onmisbaar zijn geworden in ons dagelijkse schoolwerk. Maar heb je er ooit over nagedacht wat er zou gebeuren als je geliefde tablets per ongeluk beschadigd raakt? Het zou een behoorlijke tegenvaller zijn, vooral als je bedenkt dat de kosten voor een tablets-reparatie tegenwoordig de €150 overschrijden.

Gelukkig hebben wij dé oplossing voor jou! We bieden een voordelig Servicepakket aan voor slechts €3 per maand. Met dit pakket hoef je je geen zorgen meer te maken over onvoorziene kosten en ben je altijd verzekerd van een werkende tablets. En het beste van alles? Het is na 1 jaar maandelijks opzegbaar, zonder gedoe!

Een uitgebreide verzekering voor je tablets

Ons Servicepakket biedt uitgebreide dekking voor je tablets. Waar je ook bent, je tablets is overal verzekerd tegen schade. Of het nu gaat om een ongelukkige val, een kapot scherm of waterschade, wij zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt. En het mooiste is dat er geen eigen risico is! Dus zelfs als er iets misgaat, hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten.

Berekenen je verzekeringskosten   

  Snelle reparatie, binnen handbereik

  Wij begrijpen als geen ander dat je je iPad niet lang kunt missen. Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte reparatieservice. Als je iPad gerepareerd moet worden, kun je hem gewoon bij ons afgeven en binnen twee werkdagen is hij weer zo goed als nieuw. Zo hoef je niet lang zonder je vertrouwde studiepartner te zitten en kun je snel weer aan de slag met je schoolwerk.

  Bescherm je iPad vandaag nog!

  Waar wacht je nog op? Kom langs in onze winkel en verzeker je iPad vandaag nog voor slechts €3 per maand. Met ons Servicepakket kun je met een gerust hart aan het nieuwe schooljaar beginnen. Geen onvoorziene kosten, geen gedoe, alleen maar zorgeloos gebruik van je iPad.

  Meer informatie nodig?

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons Servicepakket? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat altijd klaar om je verder te helpen en al je vragen te beantwoorden. Bereid je voor op een geweldig schooljaar en bescherm je iPad vandaag nog!

  Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

  Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

  Contact
  Hi! Hoe kan ik je helpen?

  Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.