• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
De populairste tech accessoires van 2022

De populairste tech accessoires van 2022

In 2022 zijn er weer vele nieuwe en terugkerende technologie accessoires uitgebracht. Mobielmakers heeft de meest populaire accessoires van het jaar voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek welke accessoires in 2022 niet te missen zijn.

Apple Airpods Pro

De draadloze oordopjes van Apple zijn niet meer weg te denken uit de tech wereld. De Apple Airpods Pro zijn in 2022 nog populairder geworden vanwege de noise cancelling, lange batterijduur en het stijlvolle design. Deze multifunctionele oordopjes zijn ideaal voor gebruik tijdens het werk, op school, onderweg of tijdens het sporten.

Powerbank

Met de opkomst van reizen en festivals is de vraag naar powerbanks in 2022 flink toegenomen. Vooral de grotere powerbanks zijn populair omdat deze lang meegaan en ideaal zijn voor locaties zonder stroom. Ook zijn de draadloze powerbanks met Magsafe functie populair geworden, waardoor deze gebruikt kunnen worden vanaf de iPhone 12.

Bedrade Oordopjes

Bedrade oordopjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. De kwaliteit van de nieuwste bedrade oordopjes is aanzienlijk verbeterd en ze zijn handig omdat ze niet tussendoor opgeladen hoeven te worden. Ook raak je ze minder snel kwijt dan draadloze oordopjes.

Draadloze Oplader

Steeds meer mensen kiezen in 2022 voor het gemak van draadloos opladen. Door de afwezigheid van de oplader bij sommige merken, is het gebruik van draadloze opladers nog populairder geworden. De draadloze oplader met Magsafe functie wordt vaak gebruikt omdat de magneet ervoor zorgt dat de telefoon op zijn plaats blijft tijdens het laden.

Smartwatch

De populariteit van smartwatches blijft stijgen in 2022. De nieuwste smartwatches hebben diverse sportfuncties waarmee je jouw hartslag en andere lichaamsfuncties kunt bijhouden. De Apple Watch is één van de populairste smartwatches van dit moment vanwege de vele nieuwe functies die zijn toegevoegd.

Bij Mobielmakers kun je terecht voor deze en vele andere technologie accessoires. Bekijk ons grote assortiment in de webshop of kom langs bij onze winkel in Haaksbergen. Onze medewerkers staan klaar om je verder te helpen!

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.