• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
De voordelen van een goede screenprotector

De voordelen van een goede screenprotector

Ben je op zoek naar een manier om je telefoon te beschermen tegen krassen, barsten en andere beschadigingen? Dan is een goede screenprotector een slimme investering. Een screenprotector is een dunne beschermfolie die je over het scherm van je telefoon, tablet of laptop plakt. In deze blog lees je meer over de voordelen van een goede screenprotector en welke soorten protectors er verkrijgbaar zijn. Zo kun je de beste keuze maken voor de bescherming van jouw apparaat.

Wat is een screenprotector?

Een screenprotector is een dunne beschermfolie die je over het scherm van je telefoon, tablet of laptop plakt. Het beschermt het scherm tegen krassen, barsten en andere beschadigingen die kunnen ontstaan bij dagelijks gebruik.

Waarom is een screenprotector belangrijk?

Het scherm van je telefoon is één van de meest kwetsbare onderdelen van het apparaat. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een onbeschermd scherm kan snel beschadigd raken. Een goede screenprotector biedt extra bescherming en kan ervoor zorgen dat je scherm langer meegaat.

De voordelen van een goede screenprotector

Bescherming tegen krassen

Een screenprotector beschermt je scherm tegen krassen die kunnen ontstaan door dagelijks gebruik. Hierdoor blijft het scherm langer mooi en voorkom je dat je op den duur een nieuw scherm moet laten plaatsen.

Voorkomt barsten

Een val of stoot kan zorgen voor een barst in je scherm. Een goede screenprotector kan dit voorkomen doordat het de klap opvangt en verdeelt over de protector in plaats van het scherm. Zo blijft je scherm heel en hoef je geen dure reparatiekosten te maken.

Extra privacy

Sommige screenprotectors hebben een privacyfilter. Dit filter zorgt ervoor dat het scherm alleen goed te zien is als je er recht voor zit. Zo kan niemand zomaar meelezen als je bijvoorbeeld je bankzaken regelt of gevoelige informatie bekijkt.

Makkelijk te vervangen

Een screenprotector is makkelijker te vervangen dan een heel scherm. Mocht je screenprotector beschadigd raken, dan hoef je alleen de protector te vervangen in plaats van het hele scherm.

Soorten screenprotectors

Er zijn verschillende soorten screenprotectors verkrijgbaar:

Plastic screenprotectors: Dit zijn de meest goedkope protectors en bieden basisbescherming tegen krassen en barsten.

Gehard glas screenprotectors: Deze protectors zijn gemaakt van gehard glas en bieden extra bescherming tegen barsten en krassen.

Privacy screenprotectors: Deze protectors hebben een privacyfilter en zorgen ervoor dat het scherm alleen goed te zien is als je er recht voor zit.

Anti-blauw licht screenprotectors: Deze protectors verminderen de hoeveelheid blauw licht dat van het scherm afkomt, wat kan zorgen voor minder vermoeide ogen.

ClearPlex screenprotectors

Een speciaal soort screenprotector is de ClearPlex screenprotector. Dit is een professionele screenprotector die wordt aangebracht door speciaal opgeleide technici. Het wordt vaak gebruikt in de auto-industrie om voorruiten te beschermen tegen steenslag.

Deze screenprotectors zijn gemaakt van een gepatenteerd materiaal dat zeer sterk en flexibel is. Hierdoor kan het scherm buigen zonder te breken. Het biedt niet alleen bescherming tegen krassen en barsten, maar ook tegen UV-straling en vermindert schittering op het scherm. Hierdoor is het scherm beter zichtbaar bij fel zonlicht en vermoeien je ogen minder snel.

Conclusie

Een goede screenprotector is een slimme investering om je telefoon te beschermen tegen beschadigingen. Het biedt niet alleen bescherming tegen krassen en barsten, maar sommige protectors hebben ook extra functies zoals privacyfilters en anti-blauw licht filters. Er zijn verschillende soorten screenprotectors verkrijgbaar, dus kies de protector die het beste past bij jouw behoeften en budget.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.