• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Optimale bescherming met Clearplex screenprotectors

Optimale bescherming met Clearplex screenprotectors

Een gebroken scherm is een van de meest voorkomende problemen bij smartphones en tablets. Hoe vaak hoor je niet van vrienden, familieleden of collega's dat hun scherm gebroken is? Dat wil je natuurlijk voorkomen. Een manier om je apparaat te beschermen tegen schade is door middel van een Clearplex screenprotector. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Clearplex screenprotectors en hoe ze je apparaat optimaal kunnen beschermen.

Wat is Clearplex?

Clearplex is een materiaal dat oorspronkelijk werd gebruikt in de automotive industrie om luxe auto’s te beschermen tegen steenslag en andere beschadigingen. Het materiaal heeft een langere levensduur dan glazen schermen, omdat het niet barst. Een ander voordeel van Clearplex is dat het niet wordt beïnvloed door temperatuurwisselingen en dunner is dan glas. Hierdoor heeft het geen negatieve invloed op de werking van het touchscreen van je apparaat.

Het plaatsen van een Clearplex screenprotector

Bij Mobielmakers maken we gebruik van een speciale snijmachine met een uitgebreide database met de meeste toestellen en modellen. We selecteren eenvoudigweg het specifieke toestel waarvoor bescherming nodig is, en de machine begint automatisch met het nauwkeurig snijden van de Clearplex screenprotector. Het resultaat is een perfect passende screenprotector die de volledige voorkant van je apparaat bedekt en beschermt.

Geschikt voor alle smartphones en tablets

Hoewel de meeste vraag bij Mobielmakers uitgaat naar Clearplex screenprotectors voor Samsung en Apple smartphones en tablets, bieden we ook op maat gemaakte Clearplex bescherming voor andere merken zoals iPhone, Huawei, Xiaomi, Google Pixel en OnePlus, en zelfs voor smartwatches. Clearplex is zelfs geschikt voor toestellen met een edge scherm. Met behulp van een speciale aanhechtingsspray kan het folie nauwkeurig op het afgeronde deel van het scherm worden aangebracht.

De voordelen van Clearplex

De voordelen van Clearplex zijn talrijk:

  • Optimale bescherming tegen beschadigingen.
  • Dunner dan glazen schermen, waardoor geen invloed op het touchscreen.
  • Barst niet, in tegenstelling tot glas.
  • Ongevoelig voor temperatuurwisselingen.

Snel en voordelig

Bij Mobielmakers kunnen we Clearplex screenprotectors vaak al binnen 10 minuten op je smartphone, tablet of smartwatch aanbrengen. De prijs van een Clearplex screenprotector begint bij €19,99. Dit is een kleine investering voor optimale bescherming van je apparaat.

Veelgestelde vragen over Clearplex folie

Wat is het verschil tussen Clearplex en gewoon glas?

Clearplex is een geavanceerd materiaal dat specifiek is ontworpen voor duurzame bescherming. In tegenstelling tot gewoon glas barst Clearplex niet bij impact, en het is dunner, waardoor het geen invloed heeft op de touchscreen-prestaties.

Kan Clearplex worden aangebracht op alle apparaten?

Ja, Clearplex is geschikt voor de meeste smartphones, tablets en smartwatches, ongeacht het merk of model. Onze snijtechnologie kan op maat gemaakte screenprotectors maken voor verschillende apparaten.

Is Clearplex bestand tegen gebogen schermen?

Ja, Clearplex kan worden aangebracht op apparaten met gebogen schermen. We gebruiken een speciale hechtlaag om ervoor te zorgen dat het folie goed blijft zitten, zelfs op gebogen oppervlakken.

Hoe wordt Clearplex aangebracht op een apparaat?

Bij Mobielmakers maken we gebruik van speciale snijmachines om Clearplex nauwkeurig op het scherm van je apparaat aan te brengen. Dit garandeert een perfecte pasvorm en optimale bescherming.

Wat zijn de kosten voor het aanbrengen van een Clearplex screenprotector?

De prijs voor het aanbrengen van een Clearplex screenprotector begint bij €19,99. Dit is een betaalbare investering om je apparaat te beschermen tegen beschadigingen.

Kan ik Clearplex zelf aanbrengen?

Hoewel het mogelijk is om Clearplex zelf aan te brengen, raden we aan om dit door een professional te laten doen om ervoor te zorgen dat het folie correct wordt geplaatst en geen luchtbellen bevat.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.