• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Optimale bescherming met Clearplex screenprotectors

Optimale bescherming met Clearplex screenprotectors

Een gebroken scherm is een van de meest voorkomende problemen bij smartphones en tablets. Hoe vaak hoor je niet van vrienden, familieleden of collega's dat hun scherm gebroken is? Dat wil je natuurlijk voorkomen. Een manier om je apparaat te beschermen tegen schade is door middel van een Clearplex screenprotector. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Clearplex screenprotectors en hoe ze je apparaat optimaal kunnen beschermen.

Wat is Clearplex?

Clearplex is een materiaal dat oorspronkelijk werd gebruikt in de automotive industrie om luxe auto’s te beschermen tegen steenslag en andere beschadigingen. Het materiaal heeft een langere levensduur dan glasplaatjes, omdat het niet barst. Een ander voordeel van Clearplex is dat het niet wordt beïnvloed door temperatuurwisselingen en het is dunner dan een glasplaatje. Hierdoor heeft het geen negatieve invloed op de werking van het touchscreen van je apparaat.

Het plaatsen van een Clearplex screenprotector

Bij Mobielmakers gebruiken we een speciale snijmachine die een eigen database heeft met de meeste toestellen en modellen. We selecteren het toestel waarvoor de bescherming nodig is en de machine begint automatisch met het snijden van de Clearplex screenprotector. Het resultaat is een perfect passende screenprotector die de volledige voorkant van je apparaat bedekt en beschermt.

Geschikt voor alle smartphones en tablets

Bij Mobielmakers krijgen we de meeste vraag naar Clearplex screenprotectors voor Samsung en Apple smartphones en tablets. Maar ook voor andere merken zoals Huawei, Xiaomi, Google Pixel en OnePlus kunnen we Clearplex op maat maken. Zelfs voor smartwatches bieden we Clearplex bescherming aan. Zelfs voor toestellen met een edge scherm is Clearplex zeer geschikt. Met behulp van een speciale aanhechting spray kan het folie goed op het afgeronde deel van het scherm worden aangebracht.

De voordelen van Clearplex

Het grootste voordeel van Clearplex is dat het apparaat optimaal beschermd wordt tegen beschadigingen. Maar er zijn meer voordelen, namelijk:

  • Clearplex is dunner dan glasplaatjes, waardoor het geen invloed heeft op de werking van het touchscreen.
  • Clearplex barst niet, in tegenstelling tot glasplaatjes.
  • Clearplex wordt niet beïnvloed door temperatuurwisselingen.

Clearplex screenprotectors zijn snel en voordelig

Bij Mobielmakers kunnen we Clearplex screenprotectors vaak al binnen 10 minuten op je smartphone, tablet of smartwatch aanbrengen. De prijs van een Clearplex screenprotector begint bij €19,99. Een kleine investering voor een optimale bescherming van je apparaat.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact