• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Sim-only VS abonnement met telefoon

Sim-only VS abonnement met telefoon

Als je op zoek bent naar een nieuw mobiel abonnement, is het kiezen tussen een abonnement met telefoon of een sim-only abonnement een belangrijke overweging. Beide opties hebben voor- en nadelen en het is belangrijk om de verschillen goed te begrijpen voordat je een keuze maakt. In dit artikel hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf kunt beslissen welk type abonnement het beste bij jouw behoeften en budget past.

Wat is een sim-only abonnement?

Een sim-only abonnement is een mobiel abonnement waarbij je alleen betaalt voor bel- en sms-kosten en mobiele data. Je moet zelf een losse telefoon aanschaffen of je oude telefoon blijven gebruiken. De maandelijkse kosten van een sim-only abonnement zijn lager dan bij een abonnement met telefoon, omdat je geen extra toestelkosten betaalt. Je kunt zelf kiezen hoeveel belminuten en mobiele data je nodig hebt, en sommige providers bieden de mogelijkheid om te kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

Abonnement met telefoon

Een abonnement met telefoon is een mobiel abonnement waarbij je de telefoon erbij krijgt. Je kunt zelf een telefoon en een gewenst abonnement kiezen, inclusief de eenmalige toestelkosten en de maandelijkse kosten. Dit type abonnement is vooral handig als je oude telefoon aan vervanging toe is en je meteen een nieuwe telefoon en abonnement in één keer wilt afsluiten.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een abonnement?

Bij het kiezen van een abonnement moet je rekening houden met een aantal belangrijke zaken, zoals de BKR-registratie en je persoonlijke voorkeuren.

BKR-registratie

Als je een abonnement met telefoon afsluit, dan wordt je geregistreerd bij BKR en dien je mogelijk een inkomens- en lastentoets af te leggen. Bij een sim-only abonnement is er geen BKR-registratie nodig omdat je geen lening afsluit.

Persoonlijke voorkeur

Bij het kiezen van een abonnement is het belangrijk om rekening te houden met je eigen persoonlijke voorkeuren en wensen. Denk aan de telefoon die je wilt, de provider en de kosten die je wilt maken.

Conclusie

Of je nu kiest voor een sim-only abonnement of een abonnement met telefoon, de keuze hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het is belangrijk om goed na te denken over de kosten en de BKR-registratie voordat je een keuze maakt. Bij Mobielmakers kun je onafhankelijk advies krijgen over het beste abonnement voor jou. Kom langs in onze winkel in Haaksbergen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.