• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Telefoon verzekeren bij Mobielmakers

Telefoon verzekeren bij Mobielmakers

Ben jij zuinig op je smartphone of tablet, maar weet je dat een ongeluk in een klein hoekje zit? Dan is het slim om je toestel te verzekeren bij Mobielmakers Telecom & Reparaties. Binnenkort kun je dat zelfs online doen via onze webshop. Hieronder lees je de voordelen van onze (telefoon) verzekering.

Zelf repareren bij bedrag onder €200,00

Het grote voordeel van onze (telefoon) verzekering is dat wij zelf je smartphone mogen repareren. Is de schade onder de €200,00, dan voeren wij de reparatie meteen uit en sta je binnen 60 minuten weer met een gerepareerde smartphone buiten.

Snelle reparatie met originele onderdelen

Is het schadebedrag hoger dan €200,00, dan moeten wij wachten op goedkeuring van de verzekeringsmaatschappij waar wij mee samenwerken. Dit duurt maximaal 1 werkdag. Na goedkeuring kunnen wij vaak alsnog de reparatie zelf uitvoeren, omdat wij marktconforme prijzen hanteren en originele onderdelen gebruiken. Zo ben je jouw smartphone niet 2 weken kwijt, wat vaak wel gebeurt bij verzekeraars waar je je toestel moet opsturen.

Telefoon verzekeren bij Mobielmakers

Als je je smartphone of tablet verzekert bij Mobielmakers, kun je rekenen op snelle reparaties en marktconforme prijzen. We zijn er trots op dat we je in veel gevallen binnen 60 minuten weer op pad kunnen sturen met een gerepareerd toestel. En binnenkort kun je je telefoon of tablet ook eenvoudig online verzekeren via onze webshop.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.