• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Wat is een refurbished iPhone

Wat is een refurbished iPhone

Als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone, maar geen zin hebt om de volledige prijs te betalen, is een refurbished iPhone wellicht de perfecte oplossing voor jou. Bij Mobielmakers hebben we een uitgebreid assortiment aan refurbished iPhones die grondig zijn gecontroleerd op wel 50 punten voordat ze opnieuw worden verkocht. Hieronder geven we antwoord op al je vragen over refurbished iPhones.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een eerder gebruikte telefoon die is opgeknapt en weer wordt doorverkocht. Onze leveranciers renoveren de iPhones volledig door de telefoon op wel 50 stappen te controleren en indien nodig onderdelen te vervangen. Hierdoor krijg je een telefoon die bijna als nieuw is, maar dan voor een vriendelijke prijs.

Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone heeft tal van voordelen ten opzichte van een nieuwe of tweedehands iPhone. Je bespaart bijvoorbeeld aanzienlijk op de kosten in vergelijking met de aanschaf van een gloednieuwe iPhone, soms tot wel 60%. Bovendien draag je bij aan een milieuvriendelijke keuze, omdat alle apparaten uitgebreid zijn getest. Bij Mobielmakers bieden we standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone, zodat je altijd bij ons terecht kunt met vragen of problemen.

Zit er garantie op een refurbished iPhone?

Bij Mobielmakers krijg je standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone. Dat betekent dat we de iPhone repareren als er iets niet naar behoren werkt, of zelfs de iPhone volledig vervangen als dat de beste oplossing blijkt te zijn. Je staat dus nooit alleen als je een refurbished iPhone aanschaft.

Hoe kies je de juiste refurbished iPhone?

Het kiezen van de juiste refurbished iPhone hangt af van je persoonlijke behoeften. Overweeg welk model, opslagcapaciteit en kleur het beste bij je past. Bij Mobielmakers bieden we een breed scala aan opties, zodat je de perfecte refurbished iPhone kunt vinden die aan al je eisen voldoet.

Is een refurbished iPhone betrouwbaar?

Alle refurbished iPhones bij Mobielmakers dragen het Keurmerk Refurbished, wat betekent dat we voldoen aan alle criteria voor de veiligheid en goede werking van onze refurbished telefoons. Onze refurbished iPhones ondergaan grondige controles op wel 50 punten, waardoor we zeker zijn dat je een veilige en goed functionerende iPhone ontvangt. We bieden twee jaar garantie op al onze refurbished iPhones om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart kunt genieten van je aankoop.

Wil je meer weten over refurbished iPhones en ons assortiment? Bekijk dan ons aanbod hier en aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of onze refurbished iPhones liever persoonlijk wilt bekijken.

Veelgestelde vragen over Refurbished iPhones

Hoe zit het met de batterij duur?

Bij Mobielmakers zorgen we ervoor dat de batterijen in onze refurbished iPhones in uitstekende staat verkeren. We vervangen versleten batterijen indien nodig, zodat je kunt genieten van een goede batterijduur, vergelijkbaar met die van een nieuwe iPhone.

Hoe Bestel je een Refurbished iPhone bij Mobielmakers?

Het bestellen van een refurbished iPhone bij Mobielmakers is eenvoudig. Ga naar onze website, blader door ons assortiment en selecteer het model en de specificaties die bij je passen. Voeg het product toe aan je winkelwagen en volg de eenvoudige stappen om je bestelling te plaatsen. We bieden veilige betalingsmogelijkheden en snelle levering, zodat je snel van je nieuwe iPhone kunt genieten.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.