• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Wat is een refurbished iPhone

Wat is een refurbished iPhone

Als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone, maar geen zin hebt om de volledige prijs te betalen, is een refurbished iPhone wellicht de perfecte oplossing voor jou. Bij Mobielmakers hebben we een ruim assortiment refurbished iPhones die op wel 50 punten zijn gecontroleerd voordat ze opnieuw worden verkocht. Hieronder geven we antwoord op alle vragen die je kunt hebben over refurbished iPhones.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een gebruikte telefoon die wordt opgeknapt en doorverkocht. Onze leveranciers reviseren de iPhones volledig, door de telefoon op wel 50 stappen te controleren en eventueel onderdelen te vervangen. Hierdoor krijg je een telefoon die zo goed als nieuw is, maar dan voor een zacht prijsje.

Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone heeft veel voordelen ten opzichte van een nieuwe of tweedehands iPhone. Zo ben je bijvoorbeeld veel goedkoper uit dan als je een gloednieuwe iPhone koopt, het kan soms wel tot 60% voordeliger zijn. Daarnaast ben je ook nog eens milieuvriendelijk bezig en ben je verzekerd van goede kwaliteit, omdat alles uitgebreid is getest. Bij Mobielmakers krijg je standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone, dus je kan altijd bij ons terecht voor vragen of problemen.

Zit er garantie op een refurbished iPhone?

Bij Mobielmakers zit er standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone. Dat betekent dat we de iPhone voor je repareren als iets toch niet goed blijkt te werken of dat de iPhone zelfs helemaal vervangen wordt als dit de juiste oplossing blijkt te zijn. Hierdoor word je nooit helemaal in het diepe gegooid als je een refurbished iPhone koopt.

Is een refurbished iPhone betrouwbaar?

Bij Mobielmakers hebben we het Keurmerk Refurbished op al onze refurbished iPhones. Dat betekent dat wij voldoen aan alle criteria om te waarborgen dat onze refurbished telefoons veilig zijn en goed werken. Onze refurbished iPhones worden op wel 50 punten gecontroleerd, zodat we er zeker van zijn dat je een veilige en goed werkende iPhone krijgt. Om er zeker van te zijn dat je een goed apparaat hebt gekocht, bieden wij twee jaar garantie op refurbished iPhones.

Wil je meer weten over refurbished iPhones en ons assortiment? Bekijk dan ons aanbod hier en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of onze refurbished iPhones liever met eigen ogen wilt bekijken.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact