• 9.7/10 60 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nieuws / Open Box Toestellen bij Mobielmakers

Open Box Toestellen bij Mobielmakers

9.7/10 60 reviews van klanten

Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone, maar wil je er niet de hoofdprijs voor betalen? Kies dan voor een open box toestel!

Heb jij je hart verloren aan een prijzige Apple iPhone? Of wil je graag die mooie Samsung, maar wil je er een leuke korting op? Kies dan voor een open box toestel. Open box toestellen zitten niet meer in de originele ‘seal’. Het doosje is al eens geopend en dat komt omdat het een geretourneerd product is vanuit een klant. Nu hoor ik je denken: dan heeft het toestel vast schade, of werkt het niet naar behoren. Dat is niet het geval. Wij verkopen onze open box toestellen gewoon met 1 jaar garantie en je kunt er dus op vertrouwen dat het toestel naar behoren functioneert en in de meeste gevallen in vrijwel volledig nieuwe staat verkeerd.

Bekijk ons assortiment

Hoe zit het precies met Open box toestellen?

>De wet in Nederland schrijft voor dat je producten die online zijn aangekocht altijd 14 dagen mag retourneren. De open box toestellen die Mobielmakers verkoopt komen voornamelijk af van telecomproviders. Deze smartphones zijn in eerste instantie verkocht aan een klant in combinatie met een abonnement, sim-only of gewoon als los toestel. De klant van de betreffende provider heeft binnen 14 dagen besloten het toestel niet te willen houden, bijvoorbeeld omdat de kleur niet naar wens was of omdat de opslagcapaciteit niet voldoende was voor zijn of haar gebruik. Het contract wordt dan ontbonden en het toestel wordt geretourneerd aan de provider. Deze open box toestellen kan Mobielmakers (beperkt) inkopen om ze vervolgens aan haar klanten aan te bieden. 

Is ieder model als open box te krijgen?

>Zoals we hierboven al benoemen is het aanbod open box toestellen beperkt en zijn wij niet de enige telefoonwinkel die deze toestellen wil inkopen. Het aanbod is dus wisselend en we kunnen nooit garanderen dat een bepaald toestel op voorraad komt. Wel willen we graag met je meedenken en kunnen we onze uiterste best doen om een bepaald toestel te bemachtigen. Kom gerust eens bij ons langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen over open box toestellen

Zijn open box toestellen ook gerepareerde of refurbished toestellen?
Bij Mobielmakers zijn open box toestellen altijd geretourneerde toestellen. Ze zijn dus niet gerepareerd of refurbished.
Heeft een open box toestel beschadigingen?
Nee, open box toestellen hebben geen beschadigingen, ze zien er als nieuw uit. Als er beschadigingen zitten op toestellen die worden geretourneerd worden de toestellen namelijk niet geaccepteerd op de retourafdeling. Je ontvangt ook altijd een jaar garantie op de toestellen. Wij durven dus met zekerheid te zeggen dat het toestel geen mankementen heeft.
Mag ik een open box toestel ook retourneren als het toestel niet bevalt?
Ja, dat mag. Open box toestellen mag je binnen 7 dagen retourneren.
Kan ik een open box toestel eerst bekijken/testen in de winkel?
Dat kan zeker. Je mag onze open box toestellen vrijblijvend bekijken.
Hebben jullie ook open box tablets?
Ja, wij kunnen ook open box tablets leveren. Voor meer informatie hierover kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wat is de levertijd van een open box toestel?
De levertijd van een open box toestel is afhankelijk van het toestel waar je naar op zoek bent. Het ene model komt namelijk vaker voor als open box toestel dan het andere. De gemiddelde levertijd van een open box toestel zit op 8 werkdagen.
Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

De fabrieksinstellingen terugzetten op de iPhone, iPad of iPod
tips

De fabrieksinstellingen terugzetten op de iPhone, iPad of iPod

Alles wat je moet weten over een iPhone batterij die snel leegloopt
tips

Alles wat je moet weten over een iPhone batterij die snel leegloopt

Whatsapp ons