• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Opstuurservice

Opstuurservice

Bij Mobielmakers begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om naar onze winkel te komen, vooral als je verder weg woont. Maar maak je geen zorgen, wij hebben een oplossing voor je! Je kunt je telefoon namelijk gratis naar ons opsturen.

Hoe werkt het de opstuurservice?

Hoe werkt het? Het is simpel! Ga naar onze reparatie pagina op onze website en selecteer de reparatie die je nodig hebt. Vul vervolgens het formulier in met je gegevens en selecteer de optie ‘Gratis opsturen’. Wij sturen je dan een verzendlabel op en jij stuurt je telefoon naar ons op. Zodra we je telefoon hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de reparatie. Zodra de reparatie is voltooid, sturen we je telefoon weer terug naar jou. En het beste van alles, je betaalt geen verzendkosten!

Dus waar wacht je nog op? Als je een reparatie nodig hebt en je wilt je telefoon gratis naar ons opsturen, ga dan naar onze reparatie pagina en vul het formulier in. We regelen de rest voor je! Bij Mobielmakers staan we altijd voor je klaar om je te helpen met al je reparatiebehoeften. Geen zin om een reparatie te zoeken?

Direct je telefoon opsturen met de opstuurservice?

Wil je liever niet scrollen, en zoeken naar je reparatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!

Gratis gebruik maken van onze opstuurservice!

    Hi! Hoe kan ik je helpen?

    Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.