• 9.7/10 60 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Over Mobielmakers

Over Mobielmakers

9.7/10 60 reviews van klanten

Over ons

Mobielmakers (voorheen Leuqe Deals Haaksbergen) is sinds 2013 jouw telecomspecialist, met sinds februari 2016 een prachtige winkel in het hartje van Haaksbergen. Door de jaren heen heeft MobielMakers al meer dan 7500 smartphones gerepareerd. Wij werken met een klein team, waardoor er korte lijntjes zijn. Onze service is altijd persoonlijk en wij geven eerlijk en onafhankelijk advies.

Doordat wij een onafhankelijke telecomwinkel zijn kunnen wij altijd in de optiek van de klant denken. Een voorbeeld hiervan is dat wij diverse providers voor abonnementen aanbieden. Waar je bij je eigen provider alleen kunt kiezen uit abonnementen van die provider, kunnen we bij Mobielmakers alle providers uit ons aanbod vergelijken en op die manier het beste abonnement voor de beste prijs vinden.

Het team van Mobielmakers

Bas

Bas

Aaron

Aaron

Maurice

Maurice

Sil

Sil

Reparaties

Voor iedere klant bieden wij een passende service. Ben je niet in staat om bij ons langs te komen om je toestel te brengen voor reparatie? Dan halen wij hem bij je thuis of op je werk op en (afhankelijk van de reparatie) brengen we hem uiterlijk aan het eind van de dag weer terug. De haal- en brengservice bieden wij aan voor een straal van 30 kilometer, waarvan de eerste 5 kilometer gratis zijn. Daarna betaal je €0,25 per kilometer.

Als je verder weg woont en niet in staat bent om je toestel naar ons toe te brengen dan kun je hem ook naar ons opsturen. Wij repareren hem en sturen hem dezelfde dag nog terug. De kosten om je smartphone naar ons toe te sturen zijn voor jouw rekening en de kosten van het retourneren betalen wij.

Bekijk onze reparaties

Verzekeringen

Mobielmakers werkt samen met Harmony om telefoons en tablets te verzekeren. Het voordeel van verzekeren bij Harmony is dat als je de verzekering bij Mobielmakers afsluit wij alle reparaties onder de €200,- hier ter plekke direct mogen uitvoeren. Je bent je toestel dan dus nooit lang kwijt. Boven de €200,- mogen wij de reparatie ook hier uitvoeren, alleen wachten wij dan via een fotoreportage op goedkeuring van Harmony. Bij veel andere verzekeringen moet je jouw smartphone of tablet op sturen waardoor je hem vaak minimaal twee weken kwijt bent. Een ander groot voordeel is het feit dat je bij ons je gegevens niet van je toestel hoeft af te halen voor de reparatie, zo is na de reparatie je telefoon meteen weer klaar voor gebruik!

Lees meer over onze verzekeringen

Anderen bekeken ook

Abonnementen

Abonnementen

Verzekeringen

Verzekeringen

Whatsapp ons