• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Over Mobielmakers

Over Mobielmakers

9.7/10 61 reviews van klanten

Over ons

Mobielmakers is jouw persoonlijke telecomspecialist gelegen het hartje van Haaksbergen. Bij ons kan je terecht voor een volledige service van begin tot eind als het gaat om mobiele telefonie. Met ons kleine maar specialistische team krijg je bij ons persoonlijke service en onafhankelijk advies. We bieden een snelle reparatieservice voor telefoons en tablets, waarmee je jouw device al binnen een uur gerepareerd terug hebt. Zo hebben we door de jaren heen al meer dan 7500 telefoons gerepareerd!

In onze winkel en webshop vind je een groot assortiment aan smartphones, tablets en alle benodigde accessoires. Daarnaast bieden wij telecom abonnementen aan uit een groot aanbod aan providers en kan je bij ons verzekeringen afsluiten door onze samenwerking met verzekeringsmaatschappij Harmony. Omdat wij een onafhankelijke telecomwinkel zijn kunnen wij altijd in jouw optiek denken en geven op basis daarvan een passend advies.

De geschiedenis van Mobielmakers

Telecomwinkel Mobielmakers zorgt al sinds 2013 voor de juiste service voor jouw telefoon. Met een eerste vestiging in Hengelo onder de naam Leuqe Deals begon de zaak steeds beter te lopen. In 2016 opende Leuqe Deals daarom een tweede vestiging in het centrum van Haaksbergen. Later werd de beslissing gemaakt om helemaal zelfstandig te worden en is op 1 januari 2020 Leuqe Deals Haaksbergen veranderd naar Mobielmakers Telecom en Reparaties.

Het team van Mobielmakers

Bas

Bas

Aaron

Aaron

Maurice

Maurice

Sil

Sil

Onze diensten

We bieden bij Mobielmakers complete en persoonlijke service voor iedere klant, van begin tot eind. Je kan de telefoon bij ons kopen, een abonnement en verzekering afsluiten en ook nog eens onder de garantie terugkomen voor een reparatie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede oplossing!

Reparaties

Iedereen kan bij ons langskomen voor een reparatie aan smartphone of tablet, ongeacht of het device bij ons is gekocht. Je bent altijd welkom in onze winkel om jouw smartphone of tablet langs te brengen voor een reparatie. We gaan meteen aan de slag om het te repareren en binnen een uur heb jij het device weer terug. Ben je niet in staat om bij ons langs te komen voor een reparatie? Dan kan je gebruik maken van onze haal- en breng service. Deze service bieden wij aan binnen een straal van 30 kilometer van onze winkel. Hierbij zijn de eerste 5 kilometer gratis, daarna betaal je €0,25 per kilometer. We halen het device dan thuis of op het werk op en brengen het dezelfde dag nog weer terug.

Woon je niet in de buurt maar wil je jouw smartphone of tablet alsnog door ons laten repareren? Dan kan je het device naar ons opsturen. Nadat wij het hebben ontvangen wordt het dezelfde dag nog gerepareerd en teruggestuurd. Het opsturen is voor jouw eigen rekening, het terugsturen betalen wij. Neem van tevoren even contact met ons op zodat we weten dat jouw pakketje onze kant op komt.

Bekijk onze reparaties

Verzekeringen

Wij van Mobielmakers werken samen met verzekeringsmaatschappij Harmony voor het verzekeren van telefoons en tablets. Een groot voordeel van het verzekeren van je smartphone of tablet bij Mobielmakers is dat wij alle reparaties onder de €200,- euro ter plekke mogen uitvoeren in onze winkel. Als het bedrag hoger is dan €200,- kunnen wij de reparatie ook zelf uitvoeren, nadat we goedkeuring hebben gekregen van de verzekeringsmaatschappij. Dit is ontzettend voordelig, omdat je het device na de reparatie meteen weer mee kan nemen. Bij andere verzekeringen moet je het device eerst opsturen waardoor je het vaak 2 weken of langer kwijt bent. En omdat je van ons geen gegevens van je telefoon of tablet hoeft te halen, is het apparaat na de reparatie meteen weer klaar om te gebruiken!

Lees meer over onze verzekeringen

Winkel en webshop

Behalve de bovenstaande services die wij bieden, hebben we ook nog een winkel en webshop waar je smartphones, tablets en accessoires kan aanschaffen. In zowel in onze winkel in het hartje van Haaksbergen als in de webshop verkopen wij de nieuwste Apple iPhone en Samsung smartphones. Ook kan je bij ons refurbished én tweedekans devices vinden. Daarnaast bieden wij ook de nodige accessoires zoals telefoonhoesjes, opladers en screenprotectors om het pakket helemaal compleet te maken.

Anderen bekeken ook

Abonnementen

Abonnementen

Verzekeringen

Verzekeringen

Whatsapp ons