• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Zakelijk / Reparatie zakelijke telefoons en tablets

Reparatie zakelijke telefoons en tablets

9.7/10 61 reviews van klanten

Zakelijke telefoon reparaties voor bedrijven

Voor een particulier is het al vervelend genoeg als je smartphone kapot gaat, maar voor zakelijke gebruiker kan het nog meer gevolgen hebben. Het is van groot belang dat je bereikbaar bent, kunt bellen, internetten en je zakelijke applicaties kunt gebruiken.

Bij een defect is het dan ook belangrijk dat de reparatie snel en grondig plaatsvindt. Gelukkig kun je als zakelijke relatie bij ons terecht voor spoed reparaties. Wij repareren het toestel en jij (of je medewerkers) blijven altijd bereikbaar dankzij het leentoestel dat we beschikbaar stellen.

Haal en brengservice bij zakelijke reparaties

Onze zakelijk relaties kunnen bij reparaties gebruik maken van onze haal en brengservice of bezorgservice. We komen je toestel thuis of op je werk ophalen en (afhankelijk van de omvang van de reparatie) brengen wij hem uiterlijk aan het eind van de dag weer terug.

Onze garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wij bieden 2 jaar garantie op nieuwe toestellen en 6 maanden garantie op refurbished toestellen. Dit wil zeggen dat een product moet functioneren naar behoren. Als blijkt dat dit niet het geval is, kun je dit bij ons laten controleren.

Valt het probleem onder onze garantie? Dan zorgen we dat je toestel snel wordt gerepareerd. Bang voor een ongelukje dat niet onder de garantie valt? Ook zakelijk klanten kunnen bij ons terecht voor verzekeringen op smartphones en tablets zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Bas
Geschreven door

Bas

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons