• 9.7/ 10
 • Gratis omruilgarantie

 • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70

Google Pixel 4 reparatie

Google Pixel 4
G020M, G020I, GA01188-US, GA01187-US, GA01189-US, GA01191-US, GA01189-US

Google Pixel 4 reparatie

Werkt je Google Pixel 4 al een tijd niet meer optimaal? Of is er een onderdeel kapot? Laat bij ons snel en deskundig je Google Pixel 4 repareren. Maak een afspraak voor je Google Pixel 4 reparatie en je krijgt je Google Pixel 4 altijd binnen 45 minuten gerepareerd terug, op die manier kun je snel weer verder met je dag.

Bekijk onze reparatie tarieven
 • Gratis bezorging in Nederland
 • In hartje Haaksbergen
 • 9.2 uit 129 beoordelingen

Google Pixel 4 reparatie prijzen

Selecteer de gewenste reparaties en maak gemakkelijk en snel een afspraak
Bekijk meer

Jou gewenste Google Pixel 4 reparaties

Heb je een kortingscode?

  Maak een afspraak of stuur ‘m op

  Voor scherm reparatie, batterij vervangen en overige reparaties kun je bij ons in de winkels terecht. Ook kun je je kapotte toestel opsturen, dan krijg je ‘m weer heel terug.

  Maak een afspraak
  • Binnen 2 uur gerepareerd
  • Tablet binnen 2 werkdagen
  • In hartje Haaksbergen
  Reparaties
  Stuur hem op
  • Gratis opsturen & retour
  • Ook binnen Apple garantie
  • Binnen 4 werkdagen
  Opstuurservice

  61 tevreden klanten geven ons een 9.7

  9.8 /10

  Oude Iphone voldeed niet meer en daarmee naar Mobielmakers gegaan. Zeer prettig geholpen en advies gekregen. Een Iphone SE 2020 gekocht. Alle gegevens overgezet en daarmee top service. Dank en graag tot de volgende x!!

  Paulus
  10.0 /10

  Goede service, ook voor ouderen. Heb nu een goede telefoon waarmee ik kan bellen. Gr. Henk

  Henk holthuis
  10.0 /10

  Mobielmakers helpt goed met de keuze maken voor de best passende telefoon. Veel kennis van technische gegevens, daarnaast hebben ze een breed assortiment. Echt een aanrader!!

  Daan vollenbroek
  10.0 /10

  perfecte service ! kon hem gewoon direct afhalen in de winkel zeer vriendelijk medewerkers die ik ook even bezig kon horen toen ik zat te wachten ik vond het erg mooi om te zien hoe ze mensen hielpen aangezien ik zelf ook in de branche werk ze hadden en hele jonge jongen met zijn moeder in de winkel die heel tevreden en uiterst blij wegggingen en ook was een wat ouder stel (met grijze haren) en deze werder ook tot in de puntjes geholpen mij was ook nog aangeboden te helpen bij overzetten van alle gegevens wat ik als zeer prettig heb ervaren zo vriendelijk en klantgericht dit verdiend écht dikke 5 sterren !

  Patrick Pater
  10.0 /10

  Geweldige service. Ik werd snel geholpen door de professionals. Ze hielpen zelfs met data overzetten ideaal!

  Pim brandt
  10.0 /10

  Geweldige service, vriendelijke mensen en samen zoeken naar een oplossing. Top zaak! Groeten die kerel in de rolstoel

  Daan Arends
  10.0 /10

  Prima service, goed geadviseerd en zeer tevreden.

  Gerda Sierhuis

  Laat jou Google Pixel 4 repararen door Mobielmakers

  Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Google, waaronder het vervangen van Google Pixel 4 onderdelen en het oplossen van technische problemen aan jou Google. Of je nu een Google Pixel 6a , Google Pixel Tablet , Google Pixel 4 XL , Google Pixel 4 of een andere Google hebt, ons team van deskundige technici staat klaar om hoogwaardige reparaties uit te voeren. Met uitgebreide kennis van verschillende smartphone-modellen en jarenlange ervaring in de industrie, zorgen we ervoor dat je apparaat snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat je weer kunt genieten van een optimaal functionerende smartphone.

  Bekijk Google reparatie tarieven
  Mobielmakers Winkel

  Google Pixel 4 reparatie bij Mobielmakers

  Als je een beeldschermreparatie nodig bent voor je Google Pixel 4, kun je terecht bij Mobielmakers. We reparateren snel en vakkundig je Google Pixel 4 beeldscherm. Of je nu een Google Pixel 4 of een Google Pixel 6a , Google Pixel Tablet , Google Pixel 4 XL , Google Pixel 4 of een andere Google hebt, we hebben expertise en de benodigde onderdelen om je Google Pixel 4 weer als nieuw te maken.

  Snel en vakkundig je Google Pixel 4 gerepareerd

  Bij Mobielmakers worden Google Pixel 4 reparaties snel en vakkundig uitgevoerd, zodat je niet lang zonder je geliefde Google Pixel 4 hoeft te zitten. Terwijl je wacht, worden de reparaties meestal binnen 30 minuten voltooid. Het team van ervaren technici begrijpt dat je telefoon een belangrijk onderdeel van je dagelijks leven is en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt genieten van een volledig functionerend toestel. Of het nu gaat om een gebarsten Google Pixel 4 scherm, een defecte batterij of een ander probleem, bij Mobielmakers kun je rekenen op snelle en betrouwbare service.

  Google Pixel 4 batterij reparatie of vervangen

  Als je een batterijreparatie nodig hebt voor je Google Pixel 4, kun je terecht bij Mobielmakers. We reparateren snel en vakkundig je versleten of defecte Google Pixel 4 batterij. Of je nu een iPhone, Samsung of een ander merk hebt, we hebben de expertise en de benodigde onderdelen om ervoor te zorgen dat je telefoon weer optimaal presteert met een nieuwe batterij.

  Kosten Google Pixel 4 reparatie

  Op deze pagina kun je de prijzen voor alle Google Pixel 4 reparaties vinden. Als er bij een reparatie “p.o.a.” staat, neem dan contact met ons op voor de actuele prijs. Bij Mobielmakers krijg je op alle Google Pixel 4 reparaties 6 maanden garantie. Als er problemen zijn die niet door menselijk toedoen zijn ontstaan, dan worden deze onder de garantie gedekt.

  Veelgestelde vragen
  Hoe lang moet ik wachten op mijn Google reparatie
  Wanneer je jouw smartphone of iPad in onze winkel laat repareren, duurt deze reparatie gemiddeld 30 minuten wanneer je een afspraak hebt gemaakt. Als je gebruik maakt van onze opstuurservice, duurt een reparatie gemiddeld 4 dagen.

  Bekijk ook andere Google reparaties

  Google Pixel 6a

  Google Pixel 6a

  Google Pixel Tablet

  Google Pixel Tablet

  Google Pixel 4 XL

  Google Pixel 4 XL

  Google Pixel 4

  Google Pixel 4

  Wij repareren o.a. voor

  Zakelijke oplossingen
  Hi! Hoe kan ik je helpen?

  Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.