• 9.7/ 10
 • Gratis omruilgarantie

 • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70

Cat S61 reparatie

Cat S61
S61

Cat S61 reparatie

Werkt je Cat S61 al een tijd niet meer optimaal? Of is er een onderdeel kapot? Laat bij ons snel en deskundig je Cat S61 repareren. Maak een afspraak voor je Cat S61 reparatie en je krijgt je Cat S61 altijd binnen 45 minuten gerepareerd terug, op die manier kun je snel weer verder met je dag.

Bekijk onze reparatie tarieven
 • Gratis bezorging in Nederland
 • In hartje Haaksbergen
 • 9.2 uit 129 beoordelingen

Cat S61 reparatie prijzen

Selecteer de gewenste reparaties en maak gemakkelijk en snel een afspraak


Maak een afspraak of stuur ‘m op

Voor scherm reparatie, batterij vervangen en overige reparaties kun je bij ons in de winkels terecht. Ook kun je je kapotte toestel opsturen, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Maak een afspraak
 • Binnen 2 uur gerepareerd
 • Tablet binnen 2 werkdagen
 • In hartje Haaksbergen
Afspraak maken
Stuur hem op
 • Gratis opsturen & retour
 • Ook binnen Apple garantie
 • Binnen 4 werkdagen
Opstuurservice

81 tevreden klanten geven ons een 9.7

9.3 /10

Zeer goede service & goede prijs. Mobiel makers is echt een aanrader!

Maik
8.8 /10

Mijn oude Iphone had altijd op 3/4e van de dag de batterij leeg, super irritant als eigen baas. Na overleg met Mobiel makers hebben we een refurbished iphone uitgezocht. Super blij mee, schelt veel werk met zelf uitzoeken. Waardoor ik me op belangrijkere zaken kan focussen. Super!

jaring
9.8 /10

Mijn mobiel was al binnen 3 uurtjes gemaakt zonder kosten echt een aanrader.

Veerle
10.0 /10

Hele fijne service mijn mobiel was al binnen een paar uurtjes gemaakt ik had er niet eens kosten aan.

Veerle
10.0 /10

Supergoed geholpen door vriendelijk personeel met veel kennis. Waar ik eerder mijn telefoon heb laten maken, was het nu tijd voor een nieuwe. Al mijn vragen zijn beantwoord en ik ben zeer tevreden met een nieuwe telefoon naar huis gegaan.

Jorn Groothuis
9.0 /10

Goede producten en vriendelijk personeel.

Bram Scharenborg
10.0 /10

Mobielmakers is een fijn bedrijf. Ze helpen je goed met je vragen en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is.

Niels

Laat jou Cat S61 repararen door Mobielmakers

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Cat, waaronder het vervangen van Cat S61 onderdelen en het oplossen van technische problemen aan jou Cat. Of je nu een Cat S62 Pro , Cat S75 , Cat S42 , Cat S31 of een andere Cat hebt, ons team van deskundige technici staat klaar om hoogwaardige reparaties uit te voeren. Met uitgebreide kennis van verschillende smartphone-modellen en jarenlange ervaring in de industrie, zorgen we ervoor dat je apparaat snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat je weer kunt genieten van een optimaal functionerende smartphone.

Bekijk Cat reparatie tarieven
Mobielmakers Winkel

Cat S61 reparatie bij Mobielmakers

Als je een beeldschermreparatie nodig bent voor je Cat S61, kun je terecht bij Mobielmakers. We reparateren snel en vakkundig je Cat S61 beeldscherm. Of je nu een Cat S61 of een Cat S62 Pro , Cat S75 , Cat S42 , Cat S31 of een andere Cat hebt, we hebben expertise en de benodigde onderdelen om je Cat S61 weer als nieuw te maken.

Snel en vakkundig je Cat S61 gerepareerd

Bij Mobielmakers worden Cat S61 reparaties snel en vakkundig uitgevoerd, zodat je niet lang zonder je geliefde Cat S61 hoeft te zitten. Terwijl je wacht, worden de reparaties meestal binnen 30 minuten voltooid. Het team van ervaren technici begrijpt dat je telefoon een belangrijk onderdeel van je dagelijks leven is en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt genieten van een volledig functionerend toestel. Of het nu gaat om een gebarsten Cat S61 scherm, een defecte batterij of een ander probleem, bij Mobielmakers kun je rekenen op snelle en betrouwbare service.

Cat S61 batterij reparatie of vervangen

Als je een batterijreparatie nodig hebt voor je Cat S61, kun je terecht bij Mobielmakers. We reparateren snel en vakkundig je versleten of defecte Cat S61 batterij. Of je nu een iPhone, Samsung of een ander merk hebt, we hebben de expertise en de benodigde onderdelen om ervoor te zorgen dat je telefoon weer optimaal presteert met een nieuwe batterij.

Kosten Cat S61 reparatie

Op deze pagina kun je de prijzen voor alle Cat S61 reparaties vinden. Als er bij een reparatie “p.o.a.” staat, neem dan contact met ons op voor de actuele prijs. Bij Mobielmakers krijg je op alle Cat S61 reparaties 6 maanden garantie. Als er problemen zijn die niet door menselijk toedoen zijn ontstaan, dan worden deze onder de garantie gedekt.

Veelgestelde vragen
Hoe lang moet ik wachten op mijn Cat reparatie
Wanneer je jouw smartphone of iPad in onze winkel laat repareren, duurt deze reparatie gemiddeld 30 minuten wanneer je een afspraak hebt gemaakt. Als je gebruik maakt van onze opstuurservice, duurt een reparatie gemiddeld 4 dagen.

Bekijk ook andere Cat reparaties

Cat S62 Pro

Cat S62 Pro

Cat S75

Cat S75

Cat S42

Cat S42

Cat S31

Cat S31

Wij repareren o.a. voor

Zakelijke oplossingen
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.