• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70

Google

Kies je gewenste Google reparatie

Wij snappen bij Mobielmakers dat een Google telefoon die goed functioneert ontzettend belangrijk is. Het is dan ook erg vervelend als deze kapot is. Bij Mobielmakers zorgen wij ervoor dat je telefoon dan ook snel en vakkundig gerepareerd wordt. De reparaties die wij uitvoeren lopen erg uiteen, dit gaat van een schermreparatie, het vervangen van een batterij, een kapotte camera tot het vervangen van jouw behuizing. We hebben bijna alle onderdelen op voorraad, en kunnen hierdoor vaak meteen beginnen aan een reparatie. Wel zo fijn voor jou als klant, zo ben jij weer snel bereikbaar! Mobielmakers zit gevestigd in Haaksbergen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer of je zet de auto zo voor de deur

Zoek eenvoudig je Google reparatie
Google Pixel 7a

Google Pixel 7a

Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7

Google Pixel 7

Google Pixel 6a

Google Pixel 6a

Google Pixel 5

Google Pixel 5

Google Pixel 4a

Google Pixel 4a

Google Pixel 4 XL

Google Pixel 4 XL

Google Pixel 4

Google Pixel 4

Google Pixel Fold

Google Pixel Fold

Google Pixel Tablet

Google Pixel Tablet

Maak een afspraak of stuur ‘m op

Voor scherm reparatie, batterij vervangen en overige reparaties kun je bij ons in de winkels terecht. Ook kun je je kapotte toestel opsturen, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Maak een afspraak
  • Binnen 2 uur gerepareerd
  • Tablet binnen 2 werkdagen
  • In hartje Haaksbergen
Reparaties
Stuur hem op
  • Gratis opsturen & retour
  • Ook binnen Apple garantie
  • Binnen 4 werkdagen
Opstuurservice

61 tevreden klanten geven ons een 9.7

9.8 /10

Oude Iphone voldeed niet meer en daarmee naar Mobielmakers gegaan. Zeer prettig geholpen en advies gekregen. Een Iphone SE 2020 gekocht. Alle gegevens overgezet en daarmee top service. Dank en graag tot de volgende x!!

Paulus
10.0 /10

Goede service, ook voor ouderen. Heb nu een goede telefoon waarmee ik kan bellen. Gr. Henk

Henk holthuis
10.0 /10

Mobielmakers helpt goed met de keuze maken voor de best passende telefoon. Veel kennis van technische gegevens, daarnaast hebben ze een breed assortiment. Echt een aanrader!!

Daan vollenbroek
10.0 /10

perfecte service ! kon hem gewoon direct afhalen in de winkel zeer vriendelijk medewerkers die ik ook even bezig kon horen toen ik zat te wachten ik vond het erg mooi om te zien hoe ze mensen hielpen aangezien ik zelf ook in de branche werk ze hadden en hele jonge jongen met zijn moeder in de winkel die heel tevreden en uiterst blij wegggingen en ook was een wat ouder stel (met grijze haren) en deze werder ook tot in de puntjes geholpen mij was ook nog aangeboden te helpen bij overzetten van alle gegevens wat ik als zeer prettig heb ervaren zo vriendelijk en klantgericht dit verdiend écht dikke 5 sterren !

Patrick Pater
10.0 /10

Geweldige service. Ik werd snel geholpen door de professionals. Ze hielpen zelfs met data overzetten ideaal!

Pim brandt
10.0 /10

Geweldige service, vriendelijke mensen en samen zoeken naar een oplossing. Top zaak! Groeten die kerel in de rolstoel

Daan Arends
10.0 /10

Prima service, goed geadviseerd en zeer tevreden.

Gerda Sierhuis

Laat jou Google repararen door Mobielmakers

Mobielmakers, gevestigd in het bruisende Haaksbergen, Overijssel. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Google-telefoons. Of je nu een nieuw scherm nodig hebt, hulp bij knopproblemen zoekt of andere reparaties behoeft, wij staan voor je klaar. Ongeacht het Google-model, binnen 30 minuten is je telefoon gerepareerd. Vertrouw op onze betrouwbare dienstverlening en geniet snel weer van je herstelde telefoon.

Contact opnemen
Mobielmakers Winkel

Google telefoon reparatie

Hoeveel kost mijn Google reparatie?

Alle prijzen van de Google reparaties kan je vinden op onze reparatiepagina. Wanneer je jouw toestel selecteert zie je duidelijk wat de kosten zijn voor elke reparatie. Staat er bij een reparatie: p.o.a.? Dan kan je het beste even contact opnemen voor de actuele prijs!

Hoelang garantie biedt Mobielmakers op een Google reparatie?

Op alle Google reparaties biedt Mobielmakers 6 maanden garantie. Als er mogelijke problemen zijn die niet door menselijk toedoen zijn ontstaan, dan worden die hiermee gedekt. In het onwaarschijnlijke geval dat er iets mis gaat met je reparatie, repareren we het gratis. We hebben vertrouwen in ons werk en staan er voor 100% achter.

Origineel of B-Grade

Wij vinden het bij Mobielmakers erg belangrijk dat onderdelen in een Google zo origineel mogelijk blijven. Wij gebruiken dan ook wanneer mogelijk altijd de originele onderdelen. Soms geven wij de klant de mogelijkheid tussen origineel of B-Grade. Dit is een compatible onderdeel die niet van Apple zelf is en dus, goedkoper. Dit betekent echter niet dat deze onderdelen van lage kwaliteit is.

Mijn Google telefoon is niet te repareren

Soms komt het voor dat een Google niet meer te repareren is, of dat het reparatiebedrag hoger uit komt dan de dagwaarde van de Google. Dan is het verstandig om te kijken naar een andere Google. Mobielmakers heeft een groot assortiment nieuwe, refurbished of tweedekans toestellen.

De prijzen van de refurbished en tweedekans toestellen zijn vergeleken met de nieuwe toestellen een stuk lager. Wij geven op onze refurbished toestellen standaard 24 maanden garantie, bij de tweedekans modellen zit de garantietermijn op 12 maanden.

Afspraak maken om je Google te repareren

Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we je direct kunnen helpen met je Google reparatie. Vaak is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. bij ons wordt uw Google gerepareerd terwijl u wacht. Wil je nu direct een online afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.