• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Huawei

Huawei reparatie

9.7/10 61 reviews van klanten

Zoek jou type device

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Of kies je Huawei reparatie

Huawei P40 Lite E

Huawei P40 Lite

Huawei P40 Pro

Huawei P40

Huawei P30 Pro NE

Huawei Nova 8 Pro 5G

Huawei Nova 8

Huawei Nova 9 SE

Huawei Nova 8i

Huawei Nova 9 Pro

Huawei Nova 9

Huawei P30 Lite NE

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Lite

Huawei P30

Huawei P20 Lite 2019

Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2019 Plus

Huawei P20 Pro

Huawei Nexus 6P

Huawei P20 Lite

Huawei G7

Huawei G8

Huawei Y7 2019

Huawei Y5 II

Huawei P Smart Z

Huawei P20

Huawei P Smart 2020

Huawei P Smart 2019

Huawei P Smart Plus

Huawei P Smart

Huawei Mate 30 Lite

Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30

Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20

Huawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10

Huawei P10

Huawei Mate 20 Pro

Huawei P10 Plus

Huawei Mate 9

Huawei P9

Huawei P9 Lite (2017)

Huawei P9 Lite

Huawei Mate 8

Huawei P10 Lite

Huawei reparatie

Voor een reparatie aan je Huawei ben je bij Mobielmakers aan het juiste adres. Wij voeren vrijwel alle reparaties uit aan een Huawei, wel zo prettig, want dit betekent dat een Huawei smartphone bij ons vrijwel nooit opgestuurd hoeft te worden. Of je nou op zoek bent naar een Huawei scherm reparatie, wil je de batterij laten vervangen van je Huawei of heb je waterschade aan je Huawei? Wij helpen je graag uit de brand. De meest voorkomende Huawei reparaties zijn Huawei P reparaties. Hier zijn onze vakkundige reparateurs dan ook gespecialiseerd in.

Snel en vakkundig je Huawei telefoon gerepareerd

Onze reparateurs gaan snel en vakkundig te werk. Dit is prettig voor de klant, aangezien je hierdoor je telefoon erg snel terug hebt om te gebruiken. Daarnaast voeren wij al meer dan 6 jaar reparaties uit, waardoor we alle Huawei P en andere modellen vaak zijn tegengekomen en weten wat we doen.

Wij gebruiken voor de reparaties van Huawei toestellen alleen originele onderdelen. Wij vinden het erg belangrijk om waar mogelijk, deze onderdelen te gebruiken om de kwaliteit van je Huawei zo hoog mogelijk.

Hoeveel kost mijn Huawei reparatie?

Alle prijzen van de reparaties kan je vinden op onze reparatiepagina. Wanneer je jouw toestel selecteert zie je duidelijk wat de kosten zijn voor elke reparatie. Staat er bij een reparatie: p.o.a.? Dan kan je het beste even contact opnemen voor de precieze prijzen!

Hoelang garantie biedt Mobielmakers op een Huawei reparatie?

Op alle reparaties biedt Mobielmakers 6 maanden garantie. Wanneer er mogelijke problemen die niet door menselijk toedoen zijn gedaan dan worden deze hierdoor gedekt.

Wat als mijn Huawei reparatie er niet tussen staat?

Als jouw toestel of een reparatie er niet tussen staat dan kan je het beste contact opnemen zodat we jou de precieze prijs kunnen doorgeven. Dit kan je doen via het contactformulier op onze website. De meeste reparaties zijn te vinden op de website. Bijvoorbeeld een kapot scherm, een defecte luidspreker, batterij vervangen of problemen met de camera.

Afspraak maken voor een Huawei reparatie

Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we je direct kunnen helpen met je reparatie. Vaak is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. bij ons wordt uw telefoon gerepareerd terwijl u wacht. Wil je nu direct een online afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp ons