• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / iPhone

iPhone reparatie

9.7/10 61 reviews van klanten

Zoek jou type device

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Of kies je iPhone reparatie

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Max

iPhone 14

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro

iPhone 13

iPhone 13 Mini

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro

iPhone 12

iPhone 12 Mini

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro

iPhone 11

iPhone SE (2020)

iPhone XS Max

iPhone XS

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8 Plus

iPhone 8

iPhone 7 Plus

iPhone 7

iPhone 6S Plus

iPhone 6S

iPhone SE (2016)

iPhone 6 Plus

iPhone 6

iPhone 5S

iPhone 5

iPhone Reparaties

Wij snappen bij Mobielmakers dat een iPhone die goed functioneert ontzettend belangrijk is. Het is dan ook erg vervelend als deze kapot is. Bij Mobielmakers zorgen wij ervoor dat je iPhone dan ook snel en vakkundig gerepareerd wordt. De reparaties die wij uitvoeren lopen erg uiteen, dit gaat van een schermreparatie, het vervangen van een batterij, een kapotte camera tot het vervangen van jouw behuizing. We hebben bijna alle onderdelen op voorraad, en kunnen hierdoor vaak meteen beginnen aan een reparatie. Wel zo fijn voor jou als klant, zo ben jij weer snel bereikbaar! Mobielmakers zit gevestigd in Haaksbergen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer of je zet de auto zo voor de deur.

Hoeveel kost mijn iPhone reparatie?

Alle prijzen van de iPhone reparaties kan je vinden op onze reparatiepagina. Wanneer je jouw toestel selecteert zie je duidelijk wat de kosten zijn voor elke reparatie. Staat er bij een reparatie: p.o.a.? Dan kan je het beste even contact opnemen voor de actuele prijs!

Hoelang garantie biedt Mobielmakers op een iPhone reparatie?

Op alle iPhone reparaties biedt Mobielmakers 6 maanden garantie. Als er mogelijke problemen zijn die niet door menselijk toedoen zijn ontstaan, dan worden die hiermee gedekt. In het onwaarschijnlijke geval dat er iets mis gaat met je reparatie, repareren we het gratis. We hebben vertrouwen in ons werk en staan er voor 100% achter.

Origineel of B-Grade

Wij vinden het bij Mobielmakers erg belangrijk dat onderdelen in een iPhone zo origineel mogelijk blijven. Wij gebruiken dan ook wanneer mogelijk altijd de originele onderdelen. Soms geven wij de klant de mogelijkheid tussen origineel of B-Grade. Dit is een compatible onderdeel die niet van Apple zelf is en dus, goedkoper. Dit betekent echter niet dat deze onderdelen van lage kwaliteit is.

Mijn iPhone is niet te repareren

Soms komt het voor dat een iPhone niet meer te repareren is, of dat het reparatiebedrag hoger uit komt dan de dagwaarde van de iPhone. Dan is het verstandig om te kijken naar een andere iPhone. Mobielmakers heeft een groot assortiment nieuwe, refurbished of tweedekans toestellen.

De prijzen van de refurbished en tweedekans toestellen zijn vergeleken met de nieuwe toestellen een stuk lager. Wij geven op onze refurbished toestellen standaard 24 maanden garantie, bij de tweedekans modellen zit de garantietermijn op 12 maanden.

Afspraak maken om je iPhone te repareren

Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we je direct kunnen helpen met je iPhone reparatie. Vaak is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. bij ons wordt uw iPhone gerepareerd terwijl u wacht. Wil je nu direct een online afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp ons