• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70

iPhone Scherm reparatie

Zoek eenvoudig je iPhone Scherm reparatie

Op zoek naar een specialist voor jouw iPhone schermreparatie? Zoek niet verder! Bij Mobielmakers zijn we gespecialiseerd in het snel en vakkundig repareren van iPhones. We weten hoe essentieel een goed werkende iPhone is in je dagelijks leven. Daarom is het extra frustrerend als er iets mis is met je toestel. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die aan vervanging toe is, een defecte camera of problemen met de behuizing, ons team van deskundige technici staat klaar om deze problemen op te lossen. We beschikken over een ruime voorraad aan onderdelen, waardoor we direct aan de slag kunnen met de reparatie van jouw iPhone. Zo zorgen we ervoor dat je snel weer over een feilloos functionerende iPhone beschikt en altijd bereikbaar blijft!

Zoek eenvoudig je Scherm reparatie reparatie
iPhone 5

iPhone 5

iPhone 5S

iPhone 5S

iPhone 6

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus

iPhone SE (2016)

iPhone SE (2016)

iPhone 6S

iPhone 6S

iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus

iPhone 7

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus

iPhone 8

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus

iPhone X

iPhone X

iPhone XR

iPhone XR

iPhone XS Max

iPhone XS Max

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro

iPhone 12

iPhone 12

iPhone SE (2020)

iPhone SE (2020)

iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11

iPhone 11

iPhone XS

iPhone XS

iPhone 13

iPhone 13

iPhone 13 Mini

iPhone 13 Mini

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max

iPhone 14

iPhone 14

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max

iPhone SE (2022)

iPhone SE (2022)

iPhone 15

iPhone 15

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Plus

iPhone 15 Plus

iPhone 5C

iPhone 5C

iPhone 4S

iPhone 4S

iPhone 4

iPhone 4

Maak een afspraak of stuur ‘m op

Voor scherm reparatie, batterij vervangen en overige reparaties kun je bij ons in de winkels terecht. Ook kun je je kapotte toestel opsturen, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Maak een afspraak
  • Binnen 2 uur gerepareerd
  • Tablet binnen 2 werkdagen
  • In hartje Haaksbergen
Afspraak maken
Stuur hem op
  • Gratis opsturen & retour
  • Ook binnen Apple garantie
  • Binnen 4 werkdagen
Opstuurservice

65 tevreden klanten geven ons een 9.7

10.0 /10

geweldig bedrijf ik rijd het iedereen aan waarom ? klantvriendelijk een 10 goede kwaliteit behulpzaam heeft inleving vermogen om klanten op de juist manier te helpen zet alles / alles wordt overgezet op jou nieuwe telefoon en geheel gratis zelfs van Android naar Apple

kees zeevat
7.5 /10

Ruime keuze, goed advies en een perfece service

Ine ter Braak
10.0 /10

Zaterdag 16 december mijn nieuwe telefoon opgehaald ( samsung S23+) Jullie hebben alle bestanden en meerdere dingen netjes over gezet van mijn samsung s20fe prima stukje werk toppers. Ik ben er blij mee

Herman Korenblik
10.0 /10

voor deze telefoon winkel waren wij getipt reden betrouwbaar , goede service. wij hebben 1 uur gereden om naar Haaksbergen te rijden wij zijn zeer goed geholpen , het voelde voor ons vertrouwd en over de service zijn wij zeer tevreden ,zelfs na 18:00 uur zijn wij geholpen . wij kochten 2 stuks iPhone SE . deze winkel is een aanrader m.b.t. klantvriendelijkheid gr Janny en Mathilde

Janny Zeevat
9.8 /10

Oude Iphone voldeed niet meer en daarmee naar Mobielmakers gegaan. Zeer prettig geholpen en advies gekregen. Een Iphone SE 2020 gekocht. Alle gegevens overgezet en daarmee top service. Dank en graag tot de volgende x!!

Paulus
10.0 /10

Goede service, ook voor ouderen. Heb nu een goede telefoon waarmee ik kan bellen. Gr. Henk

Henk holthuis
10.0 /10

Mobielmakers helpt goed met de keuze maken voor de best passende telefoon. Veel kennis van technische gegevens, daarnaast hebben ze een breed assortiment. Echt een aanrader!!

Daan vollenbroek

iPhone beeldscherm reparatie

Mobielmakers, perfect gelegen in het hart van Overijssel, is jouw go-to specialist voor het repareren van iPhone-schermen. Binnen slechts 30 minuten toveren we jouw iPhone weer om tot nieuw. Onze toegewijde service zorgt ervoor dat je helemaal tevreden bent, zodat je snel en zonder gedoe weer kunt genieten van je gerepareerde telefoon.

Contact opnemen
Mobielmakers Winkel

iPhone beeldscherm reparatie

Waarom zou je je iPhone-scherm repareren?

Het is raadzaam om een iPhone te laten repareren in plaats van direct te vervangen om verschillende redenen. Allereerst zijn iPhones hoogwaardige apparaten met geavanceerde technologieën, en het repareren ervan kan vaak kosteneffectiever zijn dan een nieuwe kopen. Bovendien kunnen veelvoorkomende problemen zoals een gebarsten scherm, een kapotte batterij of een defecte camera relatief eenvoudig en snel worden gerepareerd door een professionele technicus. Het behouden van je huidige iPhone helpt ook om elektronisch afval te verminderen en is dus een milieuvriendelijke keuze. Ten slotte behoud je met een reparatie ook al je persoonlijke gegevens en instellingen, wat handig is voor een naadloze gebruikerservaring.

De voordelen van een gerepareerd scherm

Het hebben van een gerepareerd scherm op je iPhone biedt verschillende voordelen. Ten eerste is een gerepareerd scherm vaak veel voordeliger dan het kopen van een geheel nieuwe telefoon, vooral als de rest van het apparaat nog goed functioneert. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op de kosten. Ten tweede zorgt een gerepareerd scherm ervoor dat je weer optimaal kunt genieten van de visuele ervaring van je iPhone. Het scherm zal vrij zijn van barsten, krassen en andere beschadigingen, waardoor het kijken naar foto’s, video’s en het gebruik van apps weer een plezier wordt. Tot slot draagt het laten repareren van het scherm bij aan duurzaamheid, omdat je de levensduur van je iPhone verlengt en elektronisch afval vermindert.

Hoe de impact van een kapot scherm te minimaliseren

Terwijl je wacht op de iPhone reparatie, kan een screen protector helpen om verdere schade te beperken. Het kan ook voorkomen dat je je vingers snijdt aan scherpe glasscherven.

Hoe werkt de iPhone beeldscherm reparatie

Wanneer het gaat om het repareren van je iPhone, sta je voor twee keuzes: zelf proberen of het overlaten aan professionals zoals wij van Mobielmakers. Hoewel de verleiding groot kan zijn om zelf aan de slag te gaan, is het belangrijk om te overwegen dat iPhones complexe apparaten zijn met gevoelige componenten. Een onjuiste reparatie kan de situatie verergeren en zelfs permanente schade veroorzaken. Door te kiezen voor ervaren professionals zoals Mobielmakers, ben je verzekerd van deskundigheid en zorgvuldige reparaties. Dit biedt gemoedsrust en verhoogt de kans op een succesvolle en veilige oplossing voor het probleem van je iPhone.

Professionele iPhone beeldscherm reparatieservice

Als je niet technisch onderlegd bent, is het verstandig om een professional in te schakelen, zoals Mobielmakers. Dit garandeert dat de reparatie correct wordt uitgevoerd. In de winkel kun je erop wachten terwijl ze je iPhone repareren, of je kunt gebruikmaken van hun handige opstuurservice. Door te kiezen voor een ervaren reparateur vermijd je het risico op fouten en beschadigingen die kunnen optreden bij een ondeskundige reparatie. Bovendien bespaar je tijd en moeite, terwijl je verzekerd bent van een betrouwbare en professionele oplossing voor het probleem van je iPhone.

De kosten van de iPhone beeldscherm reparatie

De kosten voor het repareren van je iPhone-scherm hangen af van de methode die je kiest maar ook welk model je iPhone is vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons of kijk snel op onze iPhone reparatie pagina om de actuele prijzen te bekijken.

Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.