• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / LG

LG reparatie

9.7/10 61 reviews van klanten

Zoek jou type device

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Of kies je LG reparatie

LG V50 ThinQ

LG V60 ThinQ

LG V40 ThinQ

LG V30

LG Velvet

LG K61

LG K11

LG K10 (2017)

LG K8 (2017)

LG K4 (2017)

LG G8s ThinQ

LG G8x ThinQ

LG Q7

LG G7 FIT

LG G7 ThinQ

LG Q60

LG Q6

LG G6

LG G5

LG Reparatie

Er kunnen verschillende problemen zijn met je LG smartphone waardoor je een reparatie nodig hebt. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je scherm kapot is of niet goed reageert, een batterij die vervangen moet worden of je oplaadpoort die het niet meer doet. Vaak denken mensen dat de reparatie van een LG een erg duur is, dit is echter in veel gevallen niet het geval. Een reparatie is namelijk vaak goedkoper dan de aanschaf van een nieuw toestel.

Vakkundig en snel je LG gerepareerd

Bij Mobielmakers weten we hoe vervelend het is als je je favoriete telefoon moet missen, daarom heb je in de meeste gevallen je smartphone binnen 45 minuten gerepareerd terug. Onze reparateurs zijn vakkundig opgeleid en hebben veel ervaring in het repareren van LG toestellen. Hierdoor ben je als klant van Mobielmakers ervan verzekerd dat de kwaliteit van je LG behouden blijft. Dit komt ook mede doordat er bij Mobielmakers uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt wanneer dit mogelijk is. Geniet van een kopje koffie tijdens uw reparatie en u bent weer voorzien van een goed werkend toestel.

Hoeveel kost mijn LG reparatie?

Alle prijzen van de reparaties kan je vinden op onze reparatiepagina. Wanneer je jouw toestel selecteert zie je duidelijk wat de kosten zijn voor elke reparatie. Staat er bij een reparatie: p.o.a.? Dan kan je het beste even contact opnemen voor de precieze prijzen!

Wat als mijn LG reparatie er niet tussen staat?

Als jouw toestel of een reparatie er niet tussen staat dan kan je het beste contact opnemen zodat we jou de precieze prijs kunnen doorgeven. Dit kan je doen via het contactformulier op onze website. De meeste reparaties zijn te vinden op de website. Bijvoorbeeld een kapot scherm, een defecte luidspreker, batterij vervangen of problemen met de camera.

Hoelang garantie biedt Mobielmakers op een LG reparatie?

Op alle telefoonreparaties biedt Mobielmakers 6 maanden garantie. Wanneer er mogelijke problemen die niet door menselijk toedoen zijn gedaan dan worden deze hierdoor gedekt.

Afspraak maken

Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we je direct kunnen helpen met je LG reparatie. Vaak is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. bij ons wordt uw LG gerepareerd terwijl u wacht. Wil je nu direct een online afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp ons