• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Nokia

Nokia reparatie

9.7/10 61 reviews van klanten

Zoek jou type device

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Of kies je Nokia reparatie

Nokia X20

Nokia XR20

Nokia 9.3 Pureview

Nokia 8.1

Nokia 8

Nokia 7.1 Plus

Nokia 7.1

Nokia 7 Plus

Nokia 7

Nokia 6.2

Nokia 6.1 Plus

Nokia 6.1

Nokia 6

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.3

Nokia 5.1

Nokia 5

Nokia 4.2

Nokia 3.2

Nokia 3.1 Plus

Nokia 9

Nokia 8 Sirocco

Nokia 3.1

Nokia 3

Nokia 2.3

Nokia 2.2

Nokia 2.1

Nokia 2

Nokia reparatie

Het is niet fijn wanneer je smartphone kapot is, bij een Nokia is het bij Mobielmakers vaak snel opgelost. Binnen 60 minuten kan je jouw Nokia alweer functionerend terug krijgen. De reparatie inplannen gaat makkelijk via onze website of door telefonisch contact te zoeken. Een toestel opsturen komt bij ons bijna nooit voor, we voeren alle reparaties binnenshuis uit achter onze reparatiebar. Dit is voor in de winkel zodat onze klanten mee kunnen kijken met de reparatie van hun toestel, of geniet van een lekker kopje koffie terwijl je wacht.

De reparatie van een Nokia is vaak voordeliger dan het aanschaffen van een nieuw toestel. Onze specialisten geven u eerlijk advies over wat u het beste kan doen in uw situatie. Veel onderdelen hebben we op voorraad liggen, hierdoor kunnen we meteen beginnen met het repareren van uw toestel.

Originele onderdelen

Bij Mobielmakers werken we waar mogelijk, uitsluitend met originele onderdelen. Hierdoor behouden we de kwaliteit van het toestel, mede door onze opgeleide Nokia reparateurs. Daarnaast ontvang je bij Mobielmakers net dat stukje extra service. We controleren namelijk elk toestel dat we open halen op bijvoorbeeld losse schroeven, die we dan uiteraard kosteloos aanvullen.

Veel voorkomende Nokia reparaties

Een ongelukje zit helaas in een klein hoekje, dit betekent dat het wel eens voor kan komen dat er iets stuk gaat aan een Nokia smartphone. Dit kan bijvoorbeeld zijn, een kapot scherm, een batterij die snel leeg loopt en vervangen moet worden, connector reparatie, oplaadpoort kapot of een camera reparatie. Een telefoontoestel van Nokia is goed te repareren, het is dan ook vaak goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw toestel.

Hoeveel kost mijn Nokia reparatie?

Alle prijzen van de reparaties kan je vinden op onze reparatiepagina. Wanneer je jouw toestel selecteert zie je duidelijk wat de kosten zijn voor elke reparatie. Staat er bij een reparatie: p.o.a.? Dan kan je het beste even contact opnemen voor de precieze prijzen!

Wat als mijn Nokia reparatie er niet tussen staat?

Als jouw toestel of een reparatie er niet tussen staat dan kan je het beste contact opnemen zodat we jou de precieze prijs kunnen doorgeven. Dit kan je doen via het contactformulier op onze website. De meeste reparaties zijn te vinden op de website. Bijvoorbeeld een kapot scherm, een defecte luidspreker, batterij vervangen of problemen met de camera.

Hoelang garantie biedt Mobielmakers op een Nokia reparatie?

Op alle Nokia reparaties biedt Mobielmakers 6 maanden garantie. Wanneer er mogelijke problemen die niet door menselijk toedoen zijn gedaan dan worden deze hierdoor gedekt.

Afspraak maken

Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we je direct kunnen helpen met je Nokia reparatie. Vaak is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. bij ons wordt uw Nokia gerepareerd terwijl u wacht. Wil je nu direct een online afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp ons