• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Oneplus

Oneplus reparatie

9.7/10 61 reviews van klanten

Zoek jou type device

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Of kies je Oneplus reparatie

OnePlus 9 Pro

OnePlus 9

OnePlus 8 Pro

OnePlus 10 Pro

OnePlus 10T

OnePlus 8

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T

OnePlus 7

OnePlus 6T

OnePlus 6

OnePlus Nord CE 2 Lite

OnePlus Nord CE 2

OnePlus 5T

OnePlus 5

OnePlus Nord N200

OnePlus Nord N100

OnePlus Nord N10 G5

OnePlus Nord

Oneplus reparatie

Als je op zoek bent naar een ervaren bedrijf waar je OnePlus snel maar vakkundig wordt gerepareerd dan ben je bij Mobielmakers aan het juiste adres. Doordat wij de reparaties hier op locatie repareren duurt het geen weken voordat je je OnePlus weer terug hebt. Dit is wel zo fijn, want dit betekent dat je weer snel bereikbaar bent en kan genieten van een goed werkende smartphone!

Veelvoorkomende OnePlus reparaties

De meest voorkomende reparaties voor een OnePlus zijn een kapot scherm, een slechte batterij, een defecte camera of een connector reparatie. Voor al deze, en meer, reparaties kunt u bij Mobielmakers terecht. Onze deskundige reparateurs hebben veel ervaring met het repareren van OnePlus toestellen, hierdoor zijn ze goed op de hoogte van wat er moet gebeuren om de klant weer blij de deur uit te gaan.

Originele onderdelen

Mobielmakers werkt waar mogelijk uitsluitend met originele onderdelen. Dit doen we om te kunnen verzekeren dat de klant waar krijgt voor zijn/haar geld. Daarnaast zijn onze specialisten zeker van hun zaak als het gaat om repareren, daarom geeft Mobielmakers 6 maanden garantie op het vervangend onderdeel. Wel zo fijn, want hierdoor worden mogelijke menselijke fouten uitgesloten.

Dankzij deze punten kan jij met een gerust hart je toestel langsbrengen bij Mobielmakers voor een reparatie aan je OnePlus. Velen zijn je voor gegaan en hebben binnen 60 minuten een werkende telefoon terug gekregen.

Hoeveel kost mijn OnePlus reparatie?

Alle prijzen van de reparaties kan je vinden op onze reparatiepagina. Wanneer je jouw toestel selecteert zie je duidelijk wat de kosten zijn voor elke reparatie. Staat er bij een reparatie: p.o.a.? Dan kan je het beste even contact opnemen voor de precieze prijzen!

Wat als mijn OnePlus reparatie er niet tussen staat?

Als jouw toestel of een reparatie er niet tussen staat dan kan je het beste contact opnemen zodat we jou de precieze prijs kunnen doorgeven. Dit kan je doen via het contactformulier op onze website. De meeste reparaties zijn te vinden op de website. Bijvoorbeeld een kapot scherm, een defecte luidspreker, batterij vervangen of problemen met de camera.

Hoelang garantie biedt Mobielmakers op een OnePlus reparatie?

Op alle OnePlus reparaties biedt Mobielmakers 6 maanden garantie. Wanneer er mogelijke problemen die niet door menselijk toedoen zijn gedaan dan worden deze hierdoor gedekt.

Afspraak maken

Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we je direct kunnen helpen met je OnePlus reparatie. Vaak is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. bij ons wordt uw telefoon gerepareerd terwijl u wacht. Wil je nu direct een online afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp ons