• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Oppo

Oppo reparatie

9.7/10 61 reviews van klanten

Zoek jou type device

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Of kies je Oppo reparatie

Oppo Find X5 Pro

Oppo Find X5 lite

Oppo Find X5

Oppo F5

Oppo F5 Plus

Oppo F7

Oppo F9 Pro

Oppo F11 Pro

Oppo F9

Oppo F11

Oppo F21 Pro 5G

Oppo F21 Pro

Oppo R11S Plus

Oppo R11 Plus

Oppo R11S

Oppo R11

Oppo R13

Oppo R15X

Oppo R15 Pro

Oppo R15

Oppo R17

Oppo Find X3 Lite

Oppo Find X2 Pro

Oppo Find X2 lite

Oppo Find X3 Pro

Oppo Find X3 NEO

Oppo Reno

Oppo Reno 2

Oppo Reno 2 Z

Oppo Reno 4 5G

Oppp Reno 4 Z 5G

Oppp Reno 4 Pro

Oppo A95

Oppo Reno 10x Zoom

Oppo A76

Oppo A94 5G

Oppo A9 2020

Oppo A74 5G

Oppo A91

Oppo A74 4G

Oppo A16

Oppo Reno 8 5G

Oppo Reno 8 Pro 5G

Oppo A16 Lite

Oppo Reno 6 5G

Oppo A16s

Oppo A5 2020

Oppo A53

Oppo A54s 5G

Oppo Reno 6 Pro

Oppo A52

Oppo A54 5G

Oppo reparatie

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf dat Oppo reparaties vakkundig uitvoert? Dan ben je bij Mobielmakers aan het goede adres. Doordat de reparaties binnenshuis worden uitgevoerd ben jij niet langer je toestel wekenlang kwijt, maar heb je met 60 minuten je Oppo smartphone gerepareerd terug.

Veel voorkomende Oppo reparaties

De meest voorkomende reparaties aan Oppo smartphones zijn een schermreparatie, het vervangen van een batterij, problemen met opladen, een kapotte camera of een microfoon die het niet doet. De meeste van deze onderdelen voor Oppo telefoons hebben wij op voorraad liggen. Hierdoor kunnen we erg snel schakelen en heb jij jouw Oppo binnen no time weer in gebruik. Wanneer je Oppo telefoon waterschade heeft duurt de reparatie iets langer, dit omdat alle onderdelen gedroogd moeten worden.

Onze reparateurs zijn deskundig en zijn intern getraind om Oppo toestellen te repareren. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je kan rekenen op een reparatie van hoge kwaliteit. Naast de kwaliteit van onze reparateurs, vinden we de kwaliteit van de onderdelen ook ontzettend belangrijk. We gebruiken waar mogelijk uitsluitend originele Oppo onderdelen. Hierdoor blijft jouw toestel van hoge kwaliteit.

Hoeveel kost mijn Oppo reparatie?

Alle prijzen van de reparaties kan je vinden op onze reparatiepagina. Wanneer je jouw toestel selecteert zie je duidelijk wat de kosten zijn voor elke reparatie. Staat er bij een reparatie: p.o.a.? Dan kan je het beste even contact opnemen voor de precieze prijzen!

Wat als mijn Oppo reparatie er niet tussen staat?

Als jouw toestel of een reparatie er niet tussen staat dan kan je het beste contact opnemen zodat we jou de precieze prijs kunnen doorgeven. Dit kan je doen via het contactformulier op onze website. De meeste reparaties zijn te vinden op de website. Bijvoorbeeld een kapot scherm, een defecte luidspreker, batterij vervangen of problemen met de camera.

Hoelang garantie biedt Mobielmakers op een Oppo reparatie?

Op alle Huawei reparaties biedt Mobielmakers 6 maanden garantie. Wanneer er mogelijke problemen die niet door menselijk toedoen zijn gedaan dan worden deze hierdoor gedekt.

Afspraak maken voor een Oppo reparatie

Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we je direct kunnen helpen met je Oppo reparatie. Vaak is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. bij ons wordt uw Oppo gerepareerd terwijl u wacht. Wil je nu direct een online afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp ons