• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Samsung / Samsung M serie

Samsung M serie reparatie

9.7/10 61 reviews van klanten

Zoek jou type device

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Of kies je Samsung M serie reparatie

Samsung M51

Samsung M31

Samsung M30S

Samsung M21

Samsung M20

Samsung Galaxy M53

Samsung Galaxy M52

Samsung M10

Samsung Galaxy M reparatie

Een Samsung Galaxy M telefoon kan je het beste van genieten wanneer deze helemaal goed werkt. Een ongelukje zit helaas in een klein hoekje, en soms kan je er ook helemaal niets aan doen, en kan er iets defect gaan aan je smartphone. Dan is het tijd voor een reparatie, en daarvoor ben je bij Mobielmakers aan het juiste adres. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je scherm kapot is, je accu snel leeg loopt of je oplaadpoort het niet meer doet. Maak snel een afspraak via onze site en je hebt je toestel binnen 60 minuten gerepareerd terug!

Hoeveel kost mijn Samsung Galaxy M reparatie?

Alle prijzen van de reparaties kan je vinden op onze reparatiepagina. Wanneer je jouw toestel selecteert zie je duidelijk wat de kosten zijn voor elke reparatie. Staat er bij een reparatie: p.o.a.? Dan kan je het beste even contact opnemen voor de precieze prijzen!

Wat als mijn Samsung Galaxy M reparatie er niet tussen staat?

Als jouw toestel of een reparatie er niet tussen staat dan kan je het beste contact opnemen zodat we jou de precieze prijs kunnen doorgeven. Dit kan je doen via het contactformulier op onze website. De meeste reparaties zijn te vinden op de website. Bijvoorbeeld een kapot scherm, een defecte luidspreker, batterij vervangen of problemen met de camera.

Hoelang garantie biedt Mobielmakers op een Samsung Galaxy M reparatie?

Op alle Samsung Galaxy M reparaties biedt Mobielmakers 6 maanden garantie. Wanneer er mogelijke problemen die niet door menselijk toedoen zijn gedaan dan worden deze hierdoor gedekt.

Afspraak maken

Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we je direct kunnen helpen met je Samsung Galaxy M reparatie. Vaak is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. bij ons wordt uw Samsung Galaxy M gerepareerd terwijl u wacht. Wil je nu direct een online afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp ons