• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Samsung / Samsung X serie

Samsung X serie reparatie

9.7/10 61 reviews van klanten

Zoek jou type device

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Of kies je Samsung X serie reparatie

Samsung XCover Pro

Samsung XCover

Samsung XCover 2

Samsung XCover 3 VE

Samsung XCover 3

Samsung XCover 5

Samsung XCover 4 Pro

Samsung XCover 4S

Samsung XCover 4

Samsung Galaxy X reparatie

Als je het idee hebt dat jouw Samsung Galaxy X niet meer goed werkt is het misschien tijd voor een reparatie. Er kunnen verschillende redenen zijn om je smartphone te laten repareren. Bijvoorbeeld als jouw telefoon nergens meer op reageert, als er een barst in het scherm zit, de microfoon of luidspreker wat minder wordt of als je accu ontzettend snel leeg loopt. Breng een bezoek aan Mobielmakers en loop met 45 minuten met een werkend toestel weer de deur uit. Dan kan jij weer zorgeloos genieten van jouw favoriete apps.

Samsung Galaxy X serie reparatie

De meest voorkomende reparatie aan Samsung Galaxy X toestellen is een scherm reparatie. Het is erg vervelend als er een barst in je scherm zit, hierdoor kun je vaak je toestel niet gebruiken zoals dit eigenlijk hoort. Het kan zo zijn dat de Touch het bijvoorbeeld niet doet of dat je Samsung X uit zichzelf dingen doet. Het repareren van bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Xcover is vaak goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw toestel en dus zeker de moeite waard.

Originele onderdelen

Bij Mobielmakers maken we wanneer mogelijk uitsluitend gebruik van originele Samsung onderdelen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de kwaliteit van uw toestel zo blijft zoals je dit voorheen ook gewend was. Daarnaast leiden wij onze reparateurs op tot Samsung specialisten, door de vele ervaring met het repareren van Samsung Galaxy X toestellen weet jij zeker dat het helemaal goed komt met jouw reparatie. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare fysieke winkel, waar u met uw reparatie mee kunt kijken bent u bij Mobielmakers aan het juiste adres!

Hoeveel kost mijn Samsung Galaxy X reparatie?

Alle prijzen van de reparaties kan je vinden op onze reparatiepagina. Wanneer je jouw toestel selecteert zie je duidelijk wat de kosten zijn voor elke reparatie. Staat er bij een reparatie: p.o.a.? Dan kan je het beste even contact opnemen voor de precieze prijzen!

Wat als mijn Samsung Galaxy X reparatie er niet tussen staat?

Als jouw toestel of een reparatie er niet tussen staat dan kan je het beste contact opnemen zodat we jou de precieze prijs kunnen doorgeven. Dit kan je doen via het contactformulier op onze website. De meeste reparaties zijn te vinden op de website. Bijvoorbeeld een kapot scherm, een defecte luidspreker, batterij vervangen of problemen met de camera.

Hoelang garantie biedt Mobielmakers op een Samsung Galaxy X reparatie?

Op alle Samsung Galaxy X reparaties biedt Mobielmakers 6 maanden garantie. Wanneer er mogelijke problemen die niet door menselijk toedoen zijn gedaan dan worden deze hierdoor gedekt.

Afspraak maken

Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we je direct kunnen helpen met je Samsung Galaxy X reparatie. Vaak is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. bij ons wordt uw Samsung Galaxy X gerepareerd terwijl u wacht. Wil je nu direct een online afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp ons