• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Samsung / Samsung Tab serie

Samsung Tab serie reparatie

9.7/10 61 reviews van klanten

Zoek jou type device

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Of kies je Samsung Tab serie reparatie

Samsung Galaxy Tab A 10.5″ (2018)

Samsung Galaxy Tab A 10.1″ (2019)

Samsung Galaxy Tab Active 3

Galaxy Tab A 10.1″ (2016)

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Samsung Galaxy Tab A8 (2019)

Galaxy Tab A7 10.4 2020

Samsung Galaxy Tab reparatie

Een tablet van Samsung werkt ontzettend mooi, tenzij er iets defect is aan de tablet waardoor deze niet meer functioneert zoals je gewend bent. Dan is het waarschijnlijk tijd voor een reparatie! Gelukkig zijn wij bij Mobielmakers gespecialiseerd in het repareren van Samsung Tab modellen. Een aantal voorbeelden van reparaties die we vaak uitvoeren aan Samsung tablets zijn een schermvervanging, een nieuwe batterij en het vervangen van de oplaadpoort.

Originele Samsung onderdelen

Bij Mobielmakers vinden wij het ontzettend belangrijk dat de kwaliteit van een Samsung Galaxy Tab blijft zoals je gewend bent. Dit kunnen wij garanderen doordat onze reparateurs speciaal worden opgeleid tot Samsung. Galaxy Tab specialisten. Dankzij de vele reparaties die zij al hebben uitgevoerd kunnen ze snel te werk gaan, hierdoor heb je jouw Samsung tablet vaak binnen 60 minuten alweer terug! Wel zo fijn, want dan kunt u weer genieten van een goed functionerende tablet. Daarnaast gebruiken wij wanneer mogelijk uitsluitend gebruik van originele Samsung onderdelen.

Veel voorkomende Samsung Galaxy Tab modellen

De meest voorkomende Samsung Galaxy Tab modellen die bij ons over de vloer komen voor reparaties zijn de volgende modellen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1’ 2019
Samsung Galaxy Tab A8 2019
Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ 2020
Samsung Galaxy Tab A8 2021
Samsung Galaxy Tab S7

Hoeveel kost mijn Samsung Galaxy Tab reparatie?

Alle prijzen van de reparaties kan je vinden op onze reparatiepagina. Wanneer je jouw toestel selecteert zie je duidelijk wat de kosten zijn voor elke reparatie. Staat er bij een reparatie: p.o.a.? Dan kan je het beste even contact opnemen voor de precieze prijzen!

Wat als mijn Samsung Galaxy Tab reparatie er niet tussen staat?

Als jouw toestel of een reparatie er niet tussen staat dan kan je het beste contact opnemen zodat we jou de precieze prijs kunnen doorgeven. Dit kan je doen via het contactformulier op onze website. De meeste reparaties zijn te vinden op de website. Bijvoorbeeld een kapot scherm, een defecte luidspreker, batterij vervangen of problemen met de camera.

Hoelang garantie biedt Mobielmakers op een Samsung Galaxy Tab reparatie?

Op alle Samsung Galaxy Tab reparaties biedt Mobielmakers 6 maanden garantie. Wanneer er mogelijke problemen die niet door menselijk toedoen zijn gedaan dan worden deze hierdoor gedekt.

Afspraak maken

Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we je direct kunnen helpen met je Samsung Galaxy Tab reparatie. Vaak is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. bij ons wordt uw Samsung Galaxy Tab gerepareerd terwijl u wacht. Wil je nu direct een online afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp ons