• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Sony

Sony reparatie

9.7/10 61 reviews van klanten

Zoek jou type device

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Of kies je Sony reparatie

Sony Xperia 5 IV

Sony Xperia 10 IV

Sony Xperia X10 II

Sony Xperia 10 Plus

Sony Xperia 10

Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia XZ4

Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ2 Compact

Sony Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZS

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XA2 Ultra

Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA

Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia X5

Sony Xperia X

Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Compact

Sony reparatie

Het is erg vervelend als je Sony Xperia telefoon kapot is. Bij Mobielmakers ben je aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige reparatie. De onderdelen hebben we in de meeste gevallen op voorraad en hierdoor kunnen we erg snel schakelen. Als bijvoorbeeld je scherm kapot is, of niet meer goed reageert van je Sony, je batterij slecht is van de Sony Xperia, of je de camera kapot hebt van je Sony smartphone heb jij vaak je toestel met 60 minuten weer werkend terug!

Snel en vakkundig je Sony gerepareerd

Wij begrijpen bij Mobielmakers dat iedereen het tegenwoordig ontzettend druk heeft en graag zijn of haar toestel zo snel mogelijk terug wilt hebben. Daarom werken we bij Mobielmakers met de 60 minuten service, waarbij we het wel ontzettend belangrijk vinden dat onze reparateurs vakkundig te werk gaan. Dit om te verzekeren dat jij jouw toestel weer tip top terug krijgt!

Hoeveel kost mijn Sony reparatie?

Alle prijzen van de reparaties kan je vinden op onze reparatiepagina. Wanneer je jouw toestel selecteert zie je duidelijk wat de kosten zijn voor elke reparatie. Staat er bij een reparatie: p.o.a.? Dan kan je het beste even contact opnemen voor de precieze prijzen!

Wat als mijn Sony reparatie er niet tussen staat?

Als jouw toestel of een reparatie er niet tussen staat dan kan je het beste contact opnemen zodat we jou de precieze prijs kunnen doorgeven. Dit kan je doen via het contactformulier op onze website. De meeste reparaties zijn te vinden op de website. Bijvoorbeeld een kapot scherm, een defecte luidspreker, batterij vervangen of problemen met de camera.

Hoelang garantie biedt Mobielmakers op een Sony reparatie?

Op alle Huawei reparaties biedt Mobielmakers 6 maanden garantie. Wanneer er mogelijke problemen die niet door menselijk toedoen zijn gedaan dan worden deze hierdoor gedekt.

Afspraak maken voor je Sony reparatie

Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we je direct kunnen helpen met je Huawei reparatie. Vaak is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. bij ons wordt uw Sony gerepareerd terwijl u wacht. Wil je nu direct een online afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp ons