• 9.7/ 10
 • Gratis omruilgarantie

 • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70

Sony Xperia XZ reparatie

Sony Xperia XZ
F8331

Sony Xperia XZ reparatie

Werkt je Sony Xperia XZ al een tijd niet meer optimaal? Of is er een onderdeel kapot? Laat bij ons snel en deskundig je Sony Xperia XZ repareren. Maak een afspraak voor je Sony Xperia XZ reparatie en je krijgt je Sony Xperia XZ altijd binnen 45 minuten gerepareerd terug, op die manier kun je snel weer verder met je dag.

Bekijk onze reparatie tarieven
 • Gratis bezorging in Nederland
 • In hartje Haaksbergen
 • 9.2 uit 129 beoordelingen

Sony Xperia XZ reparatie prijzen

Selecteer de gewenste reparaties en maak gemakkelijk en snel een afspraak
Bekijk meer

Jou gewenste Sony Xperia XZ reparaties

Heb je een kortingscode?

  Selecteer eerst een gewenste reparatie

  Maak een afspraak of stuur ‘m op

  Voor scherm reparatie, batterij vervangen en overige reparaties kun je bij ons in de winkels terecht. Ook kun je je kapotte toestel opsturen, dan krijg je ‘m weer heel terug.

  Maak een afspraak
  • Binnen 2 uur gerepareerd
  • Tablet binnen 2 werkdagen
  • In hartje Haaksbergen
  Afspraak maken
  Stuur hem op
  • Gratis opsturen & retour
  • Ook binnen Apple garantie
  • Binnen 4 werkdagen
  Opstuurservice

  81 tevreden klanten geven ons een 9.7

  9.3 /10

  Zeer goede service & goede prijs. Mobiel makers is echt een aanrader!

  Maik
  8.8 /10

  Mijn oude Iphone had altijd op 3/4e van de dag de batterij leeg, super irritant als eigen baas. Na overleg met Mobiel makers hebben we een refurbished iphone uitgezocht. Super blij mee, schelt veel werk met zelf uitzoeken. Waardoor ik me op belangrijkere zaken kan focussen. Super!

  jaring
  9.8 /10

  Mijn mobiel was al binnen 3 uurtjes gemaakt zonder kosten echt een aanrader.

  Veerle
  10.0 /10

  Hele fijne service mijn mobiel was al binnen een paar uurtjes gemaakt ik had er niet eens kosten aan.

  Veerle
  10.0 /10

  Supergoed geholpen door vriendelijk personeel met veel kennis. Waar ik eerder mijn telefoon heb laten maken, was het nu tijd voor een nieuwe. Al mijn vragen zijn beantwoord en ik ben zeer tevreden met een nieuwe telefoon naar huis gegaan.

  Jorn Groothuis
  9.0 /10

  Goede producten en vriendelijk personeel.

  Bram Scharenborg
  10.0 /10

  Mobielmakers is een fijn bedrijf. Ze helpen je goed met je vragen en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is.

  Niels

  Laat jou Sony Xperia XZ repararen door Mobielmakers

  Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Sony, waaronder het vervangen van Sony Xperia XZ onderdelen en het oplossen van technische problemen aan jou Sony. Of je nu een Sony Xperia XZ4 , Sony Xperia X Compact , Sony Xperia XZ Premium , Sony Xperia 10 Plus of een andere Sony hebt, ons team van deskundige technici staat klaar om hoogwaardige reparaties uit te voeren. Met uitgebreide kennis van verschillende smartphone-modellen en jarenlange ervaring in de industrie, zorgen we ervoor dat je apparaat snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat je weer kunt genieten van een optimaal functionerende smartphone.

  Bekijk Sony reparatie tarieven
  Mobielmakers Winkel

  Sony Xperia XZ reparatie bij Mobielmakers

  Als je een beeldschermreparatie nodig bent voor je Sony Xperia XZ, kun je terecht bij Mobielmakers. We reparateren snel en vakkundig je Sony Xperia XZ beeldscherm. Of je nu een Sony Xperia XZ of een Sony Xperia XZ4 , Sony Xperia X Compact , Sony Xperia XZ Premium , Sony Xperia 10 Plus of een andere Sony hebt, we hebben expertise en de benodigde onderdelen om je Sony Xperia XZ weer als nieuw te maken.

  Snel en vakkundig je Sony Xperia XZ gerepareerd

  Bij Mobielmakers worden Sony Xperia XZ reparaties snel en vakkundig uitgevoerd, zodat je niet lang zonder je geliefde Sony Xperia XZ hoeft te zitten. Terwijl je wacht, worden de reparaties meestal binnen 30 minuten voltooid. Het team van ervaren technici begrijpt dat je telefoon een belangrijk onderdeel van je dagelijks leven is en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt genieten van een volledig functionerend toestel. Of het nu gaat om een gebarsten Sony Xperia XZ scherm, een defecte batterij of een ander probleem, bij Mobielmakers kun je rekenen op snelle en betrouwbare service.

  Sony Xperia XZ batterij reparatie of vervangen

  Als je een batterijreparatie nodig hebt voor je Sony Xperia XZ, kun je terecht bij Mobielmakers. We reparateren snel en vakkundig je versleten of defecte Sony Xperia XZ batterij. Of je nu een iPhone, Samsung of een ander merk hebt, we hebben de expertise en de benodigde onderdelen om ervoor te zorgen dat je telefoon weer optimaal presteert met een nieuwe batterij.

  Kosten Sony Xperia XZ reparatie

  Op deze pagina kun je de prijzen voor alle Sony Xperia XZ reparaties vinden. Als er bij een reparatie “p.o.a.” staat, neem dan contact met ons op voor de actuele prijs. Bij Mobielmakers krijg je op alle Sony Xperia XZ reparaties 6 maanden garantie. Als er problemen zijn die niet door menselijk toedoen zijn ontstaan, dan worden deze onder de garantie gedekt.

  Veelgestelde vragen
  Wat is de prijs van een Sony Xperia XZ beeldscherm reparatie?
  Indien je op zoek bent naar informatie over de prijs voor het repareren van het beeldscherm van een Sony Xperia XZ, ben je bij Mobielmakers aan het juiste adres. De geschatte kosten voor deze specifieke reparatie bedragen 139,00. Het beeldscherm van jou device is een essentieel onderdeel, wij van Mobielmakers staan voor je klaar om dit op de juiste wijze te repareren.
  Hoe lang moet ik wachten op mijn Sony reparatie
  Wanneer je jouw smartphone of iPad in onze winkel laat repareren, duurt deze reparatie gemiddeld 30 minuten wanneer je een afspraak hebt gemaakt. Als je gebruik maakt van onze opstuurservice, duurt een reparatie gemiddeld 4 dagen.

  Bekijk ook andere Sony reparaties

  Sony Xperia XZ4

  Sony Xperia XZ4

  Sony Xperia X Compact

  Sony Xperia X Compact

  Sony Xperia XZ Premium

  Sony Xperia XZ Premium

  Sony Xperia 10 Plus

  Sony Xperia 10 Plus

  Wij repareren o.a. voor

  Zakelijke oplossingen
  Hi! Hoe kan ik je helpen?

  Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.