• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Zakelijk / Rouwenhorst volledig ontzorgt door Mobielmakers

Rouwenhorst volledig ontzorgt door Mobielmakers

9.7/10 61 reviews van klanten

Mobielmakers en Rouwenhorst Installatietechniek

Bij Mobielmakers helpen we naast particulieren ook veel zakelijke klanten. We helpen bedrijven van begin tot eind en regelen alles als het gaat om telefoons en bereikbaarheid. De klant vraagt, en wij regelen de rest. Zo helpen we ook Rouwenhorst Installatietechniek aan de juiste telefoons, tablets en mobiele abonnementen. Dit alles is natuurlijk inclusief de beste service!

Over Rouwenhorst Installatietechniek

Rouwenhorst Installatietechniek is een bedrijf uit Haaksbergen dat zich specialiseert in het installeren van producten zoals cv-ketels tot en met sanitair. Ook houdt het bedrijf zich bezig met duurzame energie en het renoveren van badkamers. De medewerkers van Rouwenhorst Installatie leggen al hun projecten vast met hun telefoon en het is daarom belangrijk dat ze altijd een goed werkend device bij zich hebben. Daarom maakt Rouwenhorst Installatie gebruik van onze service van Mobielmakers.

 

De Samenwerking tussen Mobielmakers en Rouwenhorst Installatietechniek

Omdat het voor Rouwenhorst Installatietechniek belangrijk is om altijd goed werkende devices bij zich te hebben, helpen wij van Mobielmakers ze daar een handje bij. Zo voorzien wij het bedrijf van de beste telefoons, tablets en mobiele abonnementen. Daarbij leveren wij ook de nodige accessoires, zoals een telefooncase en een screenprotector. Zo zijn de devices die de medewerkers van het bedrijf gebruiken altijd goed beschermd.

 

We waren op zoek naar een partner die ons volledig kon adviseren en ontzorgen. Al onze devices moeten betrouwbaar werken, wanneer een device niet meer werkt wordt dit snel geregeld. Daarom is Mobielmakers voor ons de perfecte partner.

Rouwenhorst Installatietechniek

De service van Mobielmakers voor Rouwenhorst Installatietechniek

Het is ontzettend belangrijk om snel weer een goed werkende telefoon te hebben als deze kapot is gegaan. Daarom leveren wij van Mobielmakers ook service aan het bedrijf als er schade is aan de apparaten. Wij halen de devices bij het bedrijf op voor een reparatie en brengen het binnen een aantal uur weer gemaakt terug. Ook kunnen de medewerkers van Rouwenhorst Installatietechniek altijd bij ons binnenlopen voor een reparatie. Na de service krijgt het bedrijf één overzichtelijke factuur zodat alles duidelijk op een rijtje staat.

Ook zakelijk ontzorgt worden?

Ben je benieuwd naar alle voordelen van onze zakelijke service bij Mobielmakers? Kijk dan vooral hier voor alle informatie. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om langs de winkel van Mobielmakers te gaan om daar al je vragen te stellen.

 

Contact opnemen
Aaron
Geschreven door

Aaron

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons