• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Telefoon reparatie Hengelo

Telefoon reparatie Hengelo

Wil jij jouw telefoon laten repareren in Hengelo? Bij Mobielmakers kun je rekenen op advies op maat, persoonlijke aandacht en eventueel hulp bij het vinden van een nieuwe mobiele telefoon. Onze specialisten geven deskundig advies op het gebied van telefonie, ongeacht het product dat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe iPhone, een iPhone reparatie of een tablet, bij ons nemen we graag de tijd voor je en voorzien we jou van persoonlijk en deskundig advies op maat.

Telefoon reparatie in Hengelo

Een niet-opladende telefoon of een uitgevallen scherm tijdens een belangrijk moment, het is ontzettend vervelend. Gelukkig voeren onze specialisten bij Mobielmakers snel en vakkundig reparaties uit, waarbij je meestal kunt wachten op de reparatie. Gebruik onze handige reparatiezoeker om gemakkelijk de juiste reparatie te vinden en vul het formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Maar je kunt natuurlijk ook altijd direct contact met ons opnemen als je dat liever hebt.

Daarom Mobiel makers

  • Reparaties binnen 45 minuten, klaar terwijl je wacht
  • Parkeren voor de deur
  • Hoge kwaliteit onderdelen
  • Warme koffie terwijl je wacht

iPhone reparatie in Hengelo

Een niet-functionerende telefoon kan erg vervelend zijn, vooral op een cruciaal moment. Bij Mobielmakers voeren we gelukkig snel en vakkundig reparaties uit, waarbij je meestal kunt wachten op de reparatie. Gebruik onze handige reparatiezoeker om de juiste reparatie te vinden en vul het formulier in. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk kun je ook direct contact met ons opnemen als je dat prettiger vindt.

Samsung reparatie in Hengelo

Het is ontzettend vervelend wanneer jouw Samsung telefoon niet meer goed werkt door bijvoorbeeld een valpartij. Gelukkig staan onze specialisten bij Mobielmakers in Hengelo voor je klaar. Laat jouw Samsung reparatie door ons uitvoeren en je bent verzekerd van hoogwaardige onderdelen van topkwaliteit.

Reparatie tarieven

iPhone reparatie

Samsung reparatie

Xiaomi reparatie

OnePlus reparatie

Nokia reparatie

Google reparatie

Oppo reparatie

iPad reparatie

LG reparatie

Motorola reparatie

Fairphone reparatie

Nothing reparatie

Huawei reparatie

Cat reparatie

Sony reparatie

Zakelijke telefonie in Hengelo

Ben je als bedrijf op zoek naar een partner die je ontzorgt op het gebied van zakelijke telefonie in Hengelo? Wij zorgen ervoor dat je als zakelijke klant nergens naar hoeft om te kijken, kortom: volledige ontzorging voor je mobiel. Van A tot Z hebben wij zelf alles in handen, denk hierbij aan: het ontzorgen op het gebied van telefoon abonnementen, het leveren van nieuwe telefoons, het repareren van je smartphones of tablets en een leentoestel zodat je altijd bereikbaar blijft.

Mobiele telefoon abonnementen in Hengelo

Ben je op zoek naar een telefoon abonnement in Hengelo in combinatie met een nieuw toestel? Of toch liever een sim-only abonnement in? Bij Mobiel makers ben je aan het juiste adres! Mobiel makers is dealer van een groot aantal providers zoals KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2.

Haal- en breng service van een telefoon reparatie in Hengelo

Ben je niet in staat om langs te komen in de winkel van Mobiel makers? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Met deze service wordt je telefoon opgehaald, gerepareerd en weer teruggebracht.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact

Reparatie locaties

Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.